Aki használt már szteroidot mennyire tapasztalt változást a csajozásban mikor tolta az anyagot?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanokra, hogy az imponáló izomzat mellett a külsőleg bevitt férfi hormonok miatt méginkább "alfa hímmé" vált, így méginkább vonzotta a csajokat.2010. szept. 25. 23:49
31/38 anonim válasza:
Milyen véleményedet te büdösg*ci?Egyből pofáztál
32/38 anonim válasza:
Az meg a másik hogy ez nem fórum.Vagy válaszolj vagy fogd be a pofádat.A véleményedre senki sem kíváncsi és senki sem kérdezte /köp
33/38 anonim válasza:
Jól el vagytok:).
Szerintem mindenkire másképp hat.Én például egy türelmetlen,agresszív se-g-gfej lettem tőle a csajommal is akkor szakítottam,a haverjaimat elküldtem a fenébe stb.
A csajozáshoz meg nem kell izomzat,sőt akár csövesnek is öltözhetsz,de ha a dumád,fellépésed jó 1000x többet ér.Nézz utána a pua-knak.
34/38 anonim válasza:
23:01- Ez szép beszéd volt.
Szerintem h4kszarnak is pont ezek a tünetek jelentek meg és itt akarja kiélni magát
Ami engem illet, én informatikát tanulok keményen és időnként élvezem levezetni valahogy a feszültséget
35/38 anonim válasza:
Én egyáltalán nem vagyok ideges.Ahoz te nagyon gyík vagy hogy felmérgelj
36/38 anonim válasza:
Bár te pont az a típus vagy akit addig ütnék amíg mozog
37/38 anonim válasza:
23:11- Elhiszem, hiszen csak ütni vagy alkalmas
Máshoz mentálisan kevés vagy :-)
38/38 anonim válasza:
Te aztán tudod.
A mentális képességekről meg annyit hogy te kezdtél el ugatni b*sszam falhoz az anyádat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!