Aki használt már szteroidot mennyire tapasztalt változást a csajozásban mikor tolta az anyagot?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanokra, hogy az imponáló izomzat mellett a külsőleg bevitt férfi hormonok miatt méginkább "alfa hímmé" vált, így méginkább vonzotta a csajokat.2010. szept. 25. 23:49
12/38 anonim válasza:
Pfff hát ez nagyon kemény
Gratulálok, a mai társadalom férfiai akik ráadásul még büszkék is magukra, hogy ilyen véleményeket táplálnak.
Hát na......valahogy már kezdem érteni miért tart Magyarország ott ahol tart. Többet érdemlünk ? Dehogy. Ilyenkor látszik igazán, hogy a magyarok 80%-a mennyit ér. Hiába voltak vitéz őseink, a mai férfiak sz*rt sem érnek. Pont annyi eszük van a fejükbe, mint amennyi a bicepszükbe.
Tisztelet a kivételnek, de azok NEM ti vagytok
13/38 anonim válasza:
Szerintem nem szóltál a kérdéshez és nem is tudnál úgyhogy a véleményedre sem kíváncsi senki.Ebből pedig az következik hogy elmehetsz a p*csába
14/38 anonim válasza:
11:46- Csakis utánnad, te értéktelen senki
15/38 anonim válasza:
még mindig olyan kérdéshez írogatsz amihez közöd sincs te szopósk*rva
16/38 anonim válasza:
Ha meg nem lettél volna nyomorék akkor magadra sem vetted volna
17/38 anonim válasza:
"Ilyenkor látszik igazán, hogy a magyarok 80%-a mennyit ér."
Te ßuzi Gyuri! Azt meséld már el nekem, hogy hogyan kaptad a 80%ot?
18/38 anonim válasza:
12:01- Nem anyáddal beszélsz
Utolsó- Csak udvarias akartam lenni és nem akartam 90%-ot mondani
19/38 anonim válasza:
Még mindíg 1 nyomorék ribanc vagy úgyhogy húzzál el a f*szba és játsszál a barbiddal
20/38 anonim válasza:
20:31- Nekem nincs barbim, h4xar, kölcsönadod a tiédet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!