Mi a jó az edzésben, sportolásban? Miért jó direkt szenvedtetni és leizzasztani magunkat?
Figyelt kérdés
Miért szerettek sportolni? Elképzelni nem tudom, hogy direktbe leizzasszam magam vagy fájdalmat okozzak… Mi az amit élveztek benne? Naponta futok, de az nem sport miatt, nem kell számolgatnom, hogy miből hány darab meg hogyan tartom mimet, csak ideglevezetés. De egy aerobik vagy konditerem hogyan tud jó lenni? Csak a szenvedést látom az edző tagok arcán. Akkor miért?2022. júl. 3. 10:03
11/11 anonim válasza:
Én pl sportolás közben szórakozok ha focizok. Kondi közben gondolkozok, futás közben ürítem az elmém. Imádom egy szóval az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!