Alsógatya sportoláshoz, ki milyet hord?
A kérdésed első felére nem biztos, hogy tudok érdemleges választ adni, mert szerencsére nincs ilyen problémám, hasonló gondom viszont volt. Nekem a hátam sebesedett ki sokszor, valószínűleg az izzadságtól. Amit tudok javasolni, hogy szerezz be kimondottan sportoláshoz készített pólót (akár pamutot, akár poliésztert), ami engedi, hogy szellőzzön közben a bőröd. Ez talán valamennyit segíthet a problémádon.
Alsónadrágból sportoláshoz én mindig fecskét hordok. Szerintem az kimondottan előnyösebb, mint a boxer, mert végig a helyén tart mindent. Van 1-2 JPress márkájú gatyám, de őszintén szólva sportolásnál nem tapasztaltam akkora különbséget azok és az egyszerű, kínaiban vásárolt darabok között, szóval szerintem ott nem a márka a lényeg, hanem az, hogy méretben passzoljon. Anyagukat tekintve 100% pamutból készültek, eddig semmi problémám nem volt velük.
A mellbimbókat az tudja legjobban megvédeni, ha félmeztelenül sportolsz. Nem tudom, hogy a terembe, ahova jársz ez megengedett-e.
Ha esetleg futni mész, akkor is az a legjobb megoldás, ha nem veszel pólót, mert a súrlódás miatt kidörzsöli a póló a mellbimbókat.
Alsógatyának pedig tényleg a fecske a legjobb, az helyén tartja a dolgokat!
Sportoláshoz, FUTÁSHOZ a legjobb a légáteresztő poliészter póló. Nekem is sebesedett már ki hosszútávfutásnál a mellbimbóm. Ez ellen a legjobb a Decathlinban is kapható vazelin-alapú kenőcs.
Alsónadrágban sporthoz a legjobb a légáteresztő poliamid fecske fazonú alsó, a Decathlonban futó alsónadrágoknál megtalálod. Nagyon puha, kényelmes, pici testfelületet takar, nem izzadsz bele, tehát ideális. Én nyáron a hőségben nemcsak sporthoz, hanem a mindennapi életben is ilyet hordok.
Remélem, hogy tudtam segíteni!
Még egy szavazat a decathlonos alsógatyákra!
Én is azokat hordom, fecskét is, boxert is. Elvezetik az izzadságot és nem fogsz tocsogni a saját levedbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!