Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Alsógatya sportoláshoz, ki...

Alsógatya sportoláshoz, ki milyet hord?

Figyelt kérdés
Nemrégiben múltam 16 heti több edzést csinálok, ezidáig soha nem tapasztaltam, de a mellbimbómat kimarja az izzadság,és nagyon tud fájni, hogyan lehet ezt kivédeni, és a másik gondom hogy nagyon megnőtt a péniszem, össze vissza mozog, mindig anya vette az alsóimat..és nem is volt semmi gondom ezidáig.. kellene valamilyen más, ami tart de nem szoros, tudnátok javasolni márkát ami jól szellőzik és tart is.

#Sportoláshoz alsógatya.
2022. jún. 5. 14:06
 1/4 anonim válasza:

A kérdésed első felére nem biztos, hogy tudok érdemleges választ adni, mert szerencsére nincs ilyen problémám, hasonló gondom viszont volt. Nekem a hátam sebesedett ki sokszor, valószínűleg az izzadságtól. Amit tudok javasolni, hogy szerezz be kimondottan sportoláshoz készített pólót (akár pamutot, akár poliésztert), ami engedi, hogy szellőzzön közben a bőröd. Ez talán valamennyit segíthet a problémádon.

Alsónadrágból sportoláshoz én mindig fecskét hordok. Szerintem az kimondottan előnyösebb, mint a boxer, mert végig a helyén tart mindent. Van 1-2 JPress márkájú gatyám, de őszintén szólva sportolásnál nem tapasztaltam akkora különbséget azok és az egyszerű, kínaiban vásárolt darabok között, szóval szerintem ott nem a márka a lényeg, hanem az, hogy méretben passzoljon. Anyagukat tekintve 100% pamutból készültek, eddig semmi problémám nem volt velük.

2022. jún. 7. 13:09
 2/4 anonim ***** válasza:

A mellbimbókat az tudja legjobban megvédeni, ha félmeztelenül sportolsz. Nem tudom, hogy a terembe, ahova jársz ez megengedett-e.

Ha esetleg futni mész, akkor is az a legjobb megoldás, ha nem veszel pólót, mert a súrlódás miatt kidörzsöli a póló a mellbimbókat.

Alsógatyának pedig tényleg a fecske a legjobb, az helyén tartja a dolgokat!

2022. jún. 17. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Sportoláshoz, FUTÁSHOZ a legjobb a légáteresztő poliészter póló. Nekem is sebesedett már ki hosszútávfutásnál a mellbimbóm. Ez ellen a legjobb a Decathlinban is kapható vazelin-alapú kenőcs.

Alsónadrágban sporthoz a legjobb a légáteresztő poliamid fecske fazonú alsó, a Decathlonban futó alsónadrágoknál megtalálod. Nagyon puha, kényelmes, pici testfelületet takar, nem izzadsz bele, tehát ideális. Én nyáron a hőségben nemcsak sporthoz, hanem a mindennapi életben is ilyet hordok.

Remélem, hogy tudtam segíteni!

2022. júl. 5. 08:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Még egy szavazat a decathlonos alsógatyákra!

Én is azokat hordom, fecskét is, boxert is. Elvezetik az izzadságot és nem fogsz tocsogni a saját levedbe!

2022. júl. 5. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!