Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Olyan Youtube-csatornát...

Olyan Youtube-csatornát keresek ami a sportolásról beszél és valóban ért hozzá?

Figyelt kérdés

Sok az olyan vlogger, akiben nem feltétlen bízna az ember.

Ezek érdekelnek: cardio, HIIT, tömegnövelés, crossfit

Már járok edzőterembe, kéthetente edzek egy edzővel is, de szeretnék önállóan is tanulni a neten.

Online blogok is érdekelnek. Magyar vagy angol, nem számít.

Tud valaki ilyeneket?

2022. máj. 29. 11:30
 1/6 anonim ***** válasza:
2022. máj. 29. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
2022. máj. 29. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, utána néztem hogy az 1-es is ugyanezt linkelte. :)

De tényleg nagyon minőségi és hasznos tartalmak vannak rajta, ajánlom.

2022. máj. 29. 14:46
 4/6 anonim válasza:
0%

Nem feltétlenül egy blog vagy YouTube csatorna, de ajánlom neked hogyha a HIIT-el akarsz foglalkozni Mike Mentzer könyvét. (személyesen nem olvastam, de sok jót hallani róla).

-"High-intensity training the Mike Mentzer way" (könyv)

- https://www.youtube.com/watch?v=hYxTgTGI4HI (videó, HIIT, Mentzeres ez is).

2022. jún. 6. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mike Mentzer könyve remek, csak hát nem éppen a naturál hobbigyúrósoknak találták ki. Számukra sajnos a könyv nem jelent semmit.
2022. jún. 6. 17:37
 6/6 anonim válasza:

Ezzel nem teljesen értek, egyet hisz az sem normális ha valaki heti 7x1,5 órákat edz és nem pihen, mert azt a tested nem tudja teljes mértékben kipihenni.

Szerintem naturálként is van benne hasznos információ pl: lassabban csináld a gyakorlatot és fókuszálj rá (itt megemlíteném a 4-2-4-et), vagy hogy használd ki a teljes mozgástartományt. De nem szeretnék vitázni, mert nincs még annyi tapasztalatom a témában és inkább kipróbálom magam, hogy milyen ez az egész és utólag leírom.

De nyílván így is sok függ a genetikától, az intenzivitástól,súlyoktól , kajától és a szteroidoktól.(Nyilván Arnold is, aki 7-ből 6 napot edzett 2x1.5 órát és ő pedig a ismétlésszámra-ra ment rá).

Ha valaki eredményt akar elérni (és tegyük fel nincs Arnold vagy Mentzer szintű genetikája), akkor muszály mixelnie az intenzitást az ismétlésszámmal és megtalálni az aranyközéputat vagy ami működik számára!

Elnézést az elírásokért!

Itt van egy (Naturál a srác,3 év alatt ért el egy egész jó fizikumot az intenzitásos módszerrel:)

[link]

2022. jún. 7. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!