Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegeljek vagy szalkásítsak?

Tömegeljek vagy szalkásítsak?

Figyelt kérdés
Lány vagyok ,ferbruárban elkezdtem járni kondiba,azóta szépen kidolgoztam egy edzéstervet,viszont az étkezésre kb 1,5 hónapja figyelek.61kg-ról indultam és szálkásító étrendel kb 56kg vagyok most(170cm)a hasizmaim már kezdenek látszani(ez volt az egyik főbb célom),de elgondolkodtam,ne kezdjek e el tömegelni,hogy több izom jöjjön rám és ha azzal végeztem akkor szálkásítsam le magam?Azért kérdezem mert nem érzem annyira izmosnak magam,pedig az szeretnék lenni,és úgy erzem ,hogy szalkásító étrend mellett ezzel elég lassan haladok.Ti mit ajánlotok?(ui:heti 5x járok edzeni ,alkalmanként 1,5-2 órára)
2022. jún. 18. 22:50
 1/1 anonim válasza:
Szerény véleményem szerint nőknek nem áll jól a nagy izom. A szálkásítás tökéletes és ugyanúgy, ha nem jobban látszódnak az izmok. Csak maximum nem annyira nagyok. Szerintem maradj ennél az edzéstervnél.
2022. jún. 19. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!