Ha elkezdek sportolni,mindenképpen fogyni fogok?
Szeretnék feszesebb testet,most,hogy "letudtam a gyerekeket". Végre maradt is rajtam +7 kiló szülés óta. Előtte vékony voltam nagyon és zavart,most viszont így jobban érzem magam,magabiztosabb is vagyok.
A testem nem a régi már,főleg hastájékon,mellben (szoptatások miatt).
Ha most elkezdek sportolni,lefog menni az a pár kiló plusz is? Mert azt meg nem szeretném🙄
Nyilván tudom,hogy a mozgás égeti a zsírt és valamennyit leadunk olyankor,de van vmi módja annak,hogy ne fogyjak túl sokat és tudjam tartani a súlyom?
30N
Köszönöm szépen,akkor így nyugodtabban állok neki.
Rúdtánc mennyire hozhat eredményt? Ugyanis arra gondoltam. Vagy súlyzózást ajánlanátok inkább (kis súllyal)?
A súlyzós edzés akkor működik, ha a progresszió elvének folyamatosan megfelel a terved, azaz ha a súlyok fokozatosan emelkednek. Ha te a súlyzós edzést úgy képzeled el, hogy fágsz pár óvodás kézisúlyzót, aztán azokkal maszatolsz, annak sok értelme nem lesz hosszútávú fejlődés szempontjából.
A rúdtánc viszont tök jó. A rúdtánc tulajdonképpen egy saját testsúlyos edzésmódszer, egy street workout variáció. Erőben, izomzatban, hajlékonyságban, mobilitásban nagyon sokat tud dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!