Úgy is lehet fogyni ha csak kevesebbet eszem?
Nálam most lesz 1 hónap ami nagyon sűrű lesz és csak 1 napot fogok tudni menni szombaton. De a kajára figyelem h mindent mértékkel eszem és kevesebbet. Kevesebb cukor stb..
Egyedül a kávéval nem tudom mi legyen mert abból a nescafet szoktam meg. Most vettem nemrég a dm-ben ezt a bio koffeinmentes kávét de nincs jó íze.
"De a kajára figyelem h mindent mértékkel eszem és kevesebbet. Kevesebb cukor stb.."
A fogyás nem ilen szubjektíven működik. Ennél kicsit egzaktabb a biológia. A konkrét kalóriákon múlik minden, a konkrét számokon. Ha tartósan kalóriadeficitben vagy, akkor fogyni fogsz, ha pedig tartós kalóriatöbbletben, akkor hízni. Tölts le egy telefonos kalóriaszámláló alkalmazást, vegyél egy konyhai mérleget, aztán kezdj el matekozni, mert így csak feleslegesen a véletlenre bízod a fogyást, mert ha nem vagy kalóriadeficitben, akkor ihatsz te bármilyen kávát, járhatsz te akárhányszor konditerembe, nem fogsz fogyni. Óvodás matek, óvodás biológia.
Utolsó: nyilván úgy értem hogy naponta 3 x eszem és kisebb adagot kisebb tálkàba. illetve egeszségesen nem tul zsiros cukros dolgokat eszem.
De nálam ez a méricskézés régen sem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!