Hogy látszik a kockahas?
Figyelt kérdés
Nő vagyok ,pillanatnyilag 170centi és 60kg körül.Fehérje diétázok és kb 2és fél hónapja járok kondiba is.Na most tudom hogy a fehérjediéta nem a leggyorsabb fogyási módszer,de edzés/izomépítés mellett még ez a legjobb választás számomra.És elkezdtem számolgatni,hogy kb mennyit kene még fogynom ,hogy látszon a hasizmom,eddig abba a tudatba voltam hogy kb 5 kiló kéne,de nézem ,17%testzsírtól kezd látszani,számolok számolok,mondom akkor konkrétan 48 kg körül kéne lennem,az meg már nekem anorexia.Tehát azzal a kérdéssel fordulnek hozzátok,hogy most ez hogy is van pontosan?2022. ápr. 20. 20:53
1/4 anonim válasza:
Fehérjediéta hee? Akkor látszik ha elég kifejlett és mellé elég alacsony a testzsír. Nőknél nem gyakori, már csak azért sem mert nem könnyű rendes hasizomzatot felépíteni, nőknél nem is feltétlenül egészséges az ilyen alacsony testzsír. Sok értelme nincs csak emiatt fogyni, csak ha már rendes izomzat van a zsír alatt.
2/4 A kérdező kommentje:
Hasizomra elég sokszor edzettem itthon is egy ideje.És a középső csík kezd látszani,és érzem ha befeszítem ,hogy azért van ott izom ami látszana,de ahogy rajta van az a 4,5 kiló háj,takar mindent.
2022. ápr. 20. 21:12
3/4 anonim válasza:
Elég egyedi tud lenni, hogy kinek hány százalékos testzsírnál bukkannak elő a kockák, ezért a kérdés megválaszolhatatlan. Az viszont igaz, hogy nőknek a hormonháztartásuk és a ciklusok miatt nem célszerű alacsony testzsírszázalékon lenni.
A fehérje diétás dolog pedig csak szimplán egy bullshit. Ugye tudod, hogy az egyetlen "fogyási módszer" a kalóriadeficit. Ha a matek, a deficit nincs meg, akkor tolhatsz te fehérje diétát, szénhidrát diétát, zsír diétát, káposzta diétát, nem fogsz fogyni. A makrotápanyagoknak nem sok jelentőségük van fogyás szempontjából. Vagyis van, de nem úgy, ahogy szerintem te gondolod. A kalóriákat számold, a többit offold.
4/4 anonim válasza:
Előző nem írt hülyeséget, fehérjében bőven van kalória és túlzásba sem kell vinni mert egyrészt feleslegbe megy, másrészt a vesédnek nem tesz jót (függetlenül attól hogy milyen forrásból viszed be).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!