Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hi! Kis korom óta versenyszerű...

Hi! Kis korom óta versenyszerűen sportolok (úsztam, most kajakozom) es nagyon izmos vagyok, de egy minimális zsirréteg miatt nem latszik. Mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok . Nem vagyok kövér de a hasamon a fölső 4 has izom latszik rendesen , de az alsón zsirréteg van. Heti 6 edzésem van, nem eszem sokat de nincs ilyen sportolói dietam (szüleim nem engedik ). Esténként meg erősítek (has es kar izom) de nem segít . A cél a minimális kocka has. Csak a mas táplálkozás segít? Amióta sportolok nagyon sokat fogytam az évek során , mert óvodában eléggé kövér voltam.

/tudom hogy fiatal vagyok meg ehhez de nekem ez nagyon fontos /

2015. aug. 25. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Futás,kerékpár,úszás.
2015. aug. 27. 19:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat mozgok nemhiszem hogy ez lenne a baj. Heti 6 edzés kiegészítő futással es kondival. Valahogy máshogy kell ebben ebbe tud valaki segíteni?
2015. aug. 30. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!