Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 1. Milyen sport illene a...

1. Milyen sport illene a testalkatomhoz? 2. Nem kellett volna ezekbe előbb belevágni -avagy nem kizáró ok a korom? 3. Edzőterembe felesleges lenne eljárnom? -nagyon vonzanak engem az ottani dolgok, történések.4. Ennek meglátszana az eredménye?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, 165centi magas, 43kg -táplálkozással történő hízás nehezleges, két év alatt a 'jaj de jó' zónába sorolható, ha felszedek 3-4 kilót. Ez betegséggel jár, lisztérzékeny vagyok, felszívódási zavarok, de ezt a témát most kikerülném, az ide-tartozó részéről még annyit, hogy ebből kifolyólag ugyebár egészségesen étkezem. Régen balettoztam, de öt év után abba kellett hagyjam, itt gondolom hátrányos az időkihagyás, fociztam is egy évig, azonban mára már, mintha csupán mese lett volna ez, ügyetlen vagyok hozzá. Úszni hasonlóan, nem tudok. Viszont ezek ellenére -még, ha valaki úgy értelmezte volna-, nem hanyagolom el a testem, itthon heti 4-5 alkalommal tornázom, illetve gyakorta eljárok futni hosszabb távon. Köszönöm előre is annak, aki vette a fáradtságot és elolvasta ezt a kelleténél hosszabbra sikerült jellemzést, kérdésmagyarázatot!

2015. máj. 31. 11:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Konditerembe nyugodtan eljárhatsz 16 évesen is, főleg, ha érdekel! Megfelelő étrenddel meg lehet fejlődni lisztérzékenyen is. Nekem is vannak felszívódási gondjaim, szóval nem lehetetlen ennek ellenére fejlődni! :)
2015. máj. 31. 12:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Konditermet nyugodtan elkezdheted :)

L

2015. máj. 31. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!