Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mikor mennél a helyemben...

Mikor mennél a helyemben edzőterembe?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen napi 8,5 órát kell töltenem a törzsidő 9 és 16 óra között van. Ezen felül 1-1 órát kell ingáznom reggel és munka után is. Hogyan próbáljam beilleszteni a napirendembe a sportot? Munka után próbáltam járni, de akkor éhes vagyok, azután meg nem mindig sikerült elindulni,vagy már majdnem rosszul lettem, hogy délben ettem legutóbb. (nem szoktam sokat enni egyébként)

2022. febr. 7. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Haza mész, eszel, és evés után másfél-két órával nekiállsz edzeni. A bemelegítést már finoman egy óra után is el lehet kezdeni.

Más is ebben a cipőben jár.

2022. febr. 7. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nagyon hasonló a helyzetem, 10-15 törzsidővel, ingázás ugyanaz

minden reggel 8ra megyek (előtte kicsivel), kedd-csüt vagy kedd-pétnek járok edzeni

kedden eljövök 16-kor és 17-re a termeben vagyok, 19re megfürödve otthon

csütörtökön eljövök 3kor és 17re vagyok otthon, igazából maradt majdnem egy teljes délutánom

pénteken nekem 14ig tart a törzsidő, akkor lustább vgayok, előbb hazamegyek és 5-6 fele dzeni

+ általában még vasárnp is elmegyek, akkor ugye nyugisabb, így megvan a heti 3

az éhség dolgot úgy odlottam meg, hogy eszem délben és utána 3 fele már úgyis éhes vagyok. ilyenkor eszem még valami rendeset (ált fél 4kor és akkot 5re pont ideális edzeni). ez lehet mikrós fehérjesüti vagy csak otthonról vitt overnight oats vagy akárt eljes ebéd jellegű kaja. edzés után megint teljes étkezés

ha nem tudok enni akkor edzés előtt fél órával egy banán

szerintem a baj azzal van sokaknál, hogy ugye reggeli és ebéd között 3-4 óra telik el és nem fogják fel, hogy ebéd után 3-4 órával teljsen normális megint megenni egy normális étkezést. nyilván ha az ember éhes, enni kell

2022. febr. 7. 21:25
 3/6 anonim válasza:

Egyetértem a kettes válaszolóval

A legegyszerűbb ha otthon magadnak készítesz kaját egy hétre ,amit éthordóban tudsz tárolni hűtőben és magaddal tudsz vinni, 1 órával edzés előtt pedig megeszed. Vagy pl viszel magadnak 1-2 banánt vagy valami más könnyen hordozható kaját. Fontos, hogy ne eddz, rögtön tele hassal mert rosszul leszel edzésen.

És így nem kell feleslegesen ingáznod +2órát

2022. febr. 7. 23:01
 4/6 anonim válasza:
De az se rossz ötlet ha valami egészségesebb, fehérje- és jó minőségű szénhidrátdús (tehát nem tele cukorral) turmixot csinálsz (Nem tudom mit dolgozol, de ezt inkább akkor ajánlanám ha van lehetőséged hűtőbe rakni munkahelyen). Én pl. úgy csinálom,hogy turmixgépben ledarálok (kb. 100-150g) zabpelyhet egészen finomra, 1 egész banánt (méretétől függ mennyit), adok hozzá fehérjeport (1 adagolókanál), vizet és összerázom. (Néha pár csepp folyékony steviát is csepegtetek bele). Egy ilyen adag engem egész jól el tud telíteni, könnyen megvan, könnyen hordozható, nem drága, egészséges és szerintem finom is. Interneten/youtube-on több receptet is találhatsz hasonlókról. Én is úgy találtam neten.
2022. febr. 7. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Mivel ingázol egy-egy órát? Vonattal, busszal, városon belül, vagy városok között?

Az ingázós jármű lecserélhető biciklire? Ez is egy testedzés lenne.

2022. febr. 8. 01:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Alternatív megoldásként otthon is mozoghatsz, időt spórolva így. Pár tízezer forint beruházásával lehet venni súlyzókészleteket, eszközöket. Egy komolyan sportos fizikumot otthon is meg lehet csinálni, ha az a cél, ha pedig csak az állóképesség növelése, test alakjának javítása... akkor bőven elég.

Viszont ha komoly izomtömeget szeretnél, akkor ez nem annyira opció.

2022. febr. 8. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!