Nagyon gáznak érzem ha edzőterembe járok?
Figyelt kérdés
Az az igazság h nagyon kezdő vagyok, és kisebb is jóval mint a többiek (életkorban nézve). Van egy kis hasam, és nagyon nem vagyok edzett.. Tudom h mindenki így kezdi, de ők már annyira jól néznek ki.. Én csak ott ügyetlenkedek egy egy gépen, meg az állóképességem sem jó... Anyukámmal járok, viszont tök gáznak érzem h ők már olyan ügyesek, és úgy odaillenek.. Szóval mit tehetnek h ne érezzem ezt?2022. febr. 2. 20:08
1/6 Noren1989 válasza:
Simàn elkezdheted otthon a fegyencedzést,sajàt súllyal.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is kezdd otthon, amíg összeszedsz egy kis önbizalmat, tapasztalatot, és nem érzed majd olyan cikinek kicsit később.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos itthon nem tudom, bizonyos okok miatt, nem részletezném inkább. Plusz ha itthon csinálom, nem hatékony, kb. 5 percig tart és itthon van étel is, így meg még nehezebb..
2022. febr. 2. 21:00
4/6 anonim válasza:
Akkor menjél olyan időben, amikor nincsenek sokan.
5/6 anonim válasza:
Tényleg mindenki így kezdi. Vékony/egyéb srácként az öreg mamutok között. Tanulj, fejlődj és ne add fel. Más recept erre nincs nagyon.
6/6 anonim válasza:
Sokan izgulnak kezdéskor, de az igazság az, hogy ott mindenki magára figyel, nem a másikat szokás lesni.
A másik dolog: azok jutnak el edzőterembe akik fejlődni akarnak, jobbak akarnak lenni,ehhez pedig pozitív felfogás kell. Voltam néhány teremben, én is közelebb vagyok a kezdőhöz mint a haladóhoz. Sokkal nagyobb eséllyel fognak azért megszólítani, hogy segítsenek, mint beszólogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!