Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem a fogyás...

Mit kéne tennem a fogyás érdekében?

Figyelt kérdés

Elég kezdő vagyok a témában.

Nyárra szeretnék fogyni, főleg combból. Tudom, hogy nincs helyi fogyás!!! A hason is van egy kis felesleg de az nem zavar annyira. Elkezdtem kalóriát számolni alkalmazással és madfit edzeseket csinálni heti 3-4 szer és ha jobb idő lesz, akkor lehet, hogy futok is. Nem követek diétát, nem vagyok se vegán, se vega csak mindent mértékkel eszek.

158 cm vagyok körülbelül és 50 kiló (ezzel semmi bajom, csak azzal a fránya combbal) nem tudom mennyire számít, de lovaglog (heti egyszer és télen nem szoktam)

2022. jan. 19. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriadeficit. Semmi más nem fog segíteni. Másnak se. Biológia.
2022. jan. 19. 21:35
 2/9 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm

Nem vagyok jó bioszbol😬

2022. jan. 19. 21:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Az nem is biológia, hanem matek. Kevesebb bevitt kalória, mint amennyi elégetett kalória. Csak számold hozzá az alapanyagcserét, ami legalább 1200-1400 kcal, ehhez kell hozzáadni, amennyit elégetsz sporttal, mozgással, ennek az összegénél egyél kevesebb kcalt.
2022. jan. 19. 23:00
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Matekból se vagyok jó😆

2022. jan. 19. 23:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért néhány világos és érthető elem összeadása-kivonása még nem kéne nagyon feladja a leckét. :)
2022. jan. 20. 06:38
 6/9 anonim ***** válasza:
nehéz az élet. Amúgy ezekkel a méretekkel ha kövérnek látod magad akkor valószínűleg inkább valamennyi izom kéne. Attól hogy lefogysz egy csontvázba nem fogsz jól kinézni
2022. jan. 20. 07:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Így van, ha 50kg vagy, akkor egy kis izom kéne oda, hogx legyen tartásod, és ott kerekedjen a tested, ahol kerekednie kell...
2022. jan. 20. 07:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor toltsd le yazio alkalmazast, 3 ezret fizesd be 1 évre, ott lesz sok recept és kaloriaszamlalo.
2022. jan. 20. 20:02
 9/9 A kérdező kommentje:

Csak vicceltem, persze hogy tudok kivinni-összeadni

Nem látom kövérnek magam, csak a combom, és hát lehet nem ártana egy kis izom

2022. jan. 21. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!