Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy motiváljatok magatokat a...

Hogy motiváljatok magatokat a futásra?

Figyelt kérdés
Barátnőimmel elkezdtünk kondizni es az edző javasolta, hogy csináljunk mellette valami szabadidős mozgást. Igazából mar régebb óta szeretnek elmenni, többször neki is indultam, de sosem tudtam rendszeressé tenni. Most igy a hidegebb időkben nagyon megfelelő rltozekem sincs hozza es tényleg dvmotivalt vagyok az egésszel. Plusz a suli meg két kulon óra es most mar a kondi mellett nem tudom mikor szakítsák ra időt. Milyen bevált módszereinek vannak, hogy csináljátok, és ne adjatok fel?
2022. jan. 2. 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Miért nem azt csinálod, amit szeretsz?

Ha nincs kedved futni, ne fuss. Nem ez az egyetlen szabadidős mozgás.

Nem is feltétlenül arra gondolhatottaz edző, hogy spirtolj rendesen. A szabadidős tevékenység valami rekreációs célú sport is lehet, túra, gördeszka, foci stb.

2022. jan. 3. 07:51
 2/2 anonim válasza:
Pedig télen/hidegben a legjobb futni. Felállsz és mész. Ilyen egyszerű! Legalábbis nekem ez a módszer vált be, mert ha sokat gondolkodom rajta, akkor nem fogok elindulni soha.
2022. jan. 4. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!