egy halom gyógyszerszedés után eljutottam a túlsúlyos kategóriába. és mikor láttam mi lett belőlem, akkor bezárkóztam, hogy ne mutogassam magam. így elszoktam mindenfajta mozgástól. a 40 et már egy ideje elhagytam - ami az életkoromat illeti, és a táblázat alapján a túlsúlyos közepe körül vagyok - bocsi, nem igazán akarok konkrét számot írni, hazudni meg nem akarok, lényeg a túlsúly a táblázatban. tegnap végre kimerészkedtem futni, megvártam míg besötétedik és a kutyát se viszik már sétálni :D lefutottam 2.5 kilométert de azt úgy kell elképzelni, hogy sokszor lassítanom kellett és ilyenkor átmentem gyors-gyaloglásba, az ütemet tartottam - ez a lényeg. a végén már majdnem émelyegtem. napi szinten tervezem. a kajám az átlagos felnőttkaja, ebbe van minden. a jó dolgok is, zöldség, fehérje, na meg a tészta is - úgy eszem mint egy normális 40 feletti felnőtt nő, annyi hogy édesítőszert használok. de ne kajáról beszéljünk, mert túúúúdom hogy diétával minden hatékonyabb. nem fogok diétázni, napi 10 szem gyógyszert szedek, normális étrendet akarok. ha ezt leszámítjuk napi mennyi kilométer kéne? mire mennék vele számszerűleg?
Számszerǔ adatot nem lehet írni. Fokoztosan növeld a távot, amíg csak bírod. Ha nem akarsz változtatni a kaján, az nagy baj, mert anélkül alig ér vmit az erõfeszítésed. Nem kell drasztikus változtatás, kezdd apróbbakkal. Pl tésztát kevesebbszer egyél, akkor is lehetõleg durumtésztát. Az étolajat cseréld olívaolajra. Egyél több tojást, túrót, natúr tejterméket. Csökkentsd a krumplit és a pékárut. Az édesburgonya pl jó alternatíca lehet. Ha húsra vágysz, egyél csirkét, rizzsel és sok zöldséggel
És ne sötétben menj futni. Azt se szégyelld, ha idõnként lassítanod kell. Igenis legyél büszke arra, hogy belevágtál, és csináld végig, amit elterveztél. Sok sikert.
2018. aug. 22. 00:34
2/2 anonim válasza:
diéta nélkül rengeteget kellene,órákat naponta,hogy tartósan kalóriadeficitbe kerülj.
ez a 150 max 200 cal amit lekocogsz nem tétel,úgyhogy inkább általános egészség szempontból jó,ha nem robban le a sípcsontod,térded,bokád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!