Fekvőtámasz (közben megszakítod 5-10 percenként 1 percre e-mailt csekkolni, ha van meló, akkor persze több, mint 1 percre, ha nincs, akkor mehet tovább)
Szobakerékpár
Futópad (úgy helyezd el a futópadot, hogy rajta futva lásd a gépedet, és amikor feljön, hogy X.Y. e-mailt küldött, akkor megszakítod addig a futást, amíg elvégzed a feladatot)
Igazából bármi...
2021. dec. 26. 18:10
2/10 anonim válasza:
#1-hez pluszba
Esetleg a kettlebbel se rossz. Kicsit változatosabb mozgás. Nem kell ott felmenni 48 kilóig. Csak kicsit átmozgatod vele magad. Vagy valami súlyzóval.
Esetleg egy elliptikus tréner, az csendesebb is mint a futópad, meg másabb mozgás. Nekem pl szokott fájni a térdem a futópadtól, ettől viszont nem.
2021. dec. 26. 18:19
3/10 A kérdező kommentje:
SEMMILYEN eszközök nincs ehhez. Csak egy yoga-matrac. Olyat mondj, amit azon tudok végezni.
2021. dec. 26. 18:25
4/10 anonim válasza:
Négyütemű fekvőtámasz. Én szoktam pl. úgy, hogy 5 perc alatt csinálok belőle annyit, amennyit bírok. Nagyon jól hozza a kondíciót, nem kell nagy hely és sok idő hozzá.
2021. dec. 26. 18:33
5/10 anonim válasza:
Akkor play áruház és van pár edzős app, pl lábra, fekvőtámaszos, hasizom erősítős, plankra is van. Akkor majd azok mondják, hogy mit és hogy csinálj amihez elég a szőnyeg és kellően átmozgat és segít abban is, hogy hogyan csináld helyesen a gyakorlatokat.
2021. dec. 26. 18:34
6/10 anonim válasza:
1. vagyok
Ha totál laikus vagy (OFF-os megjegyzés: főleg, ha be vagy oltva - anélkül szerintem nehéz bejutni egy edzőterembe manapság) , akkor érdemes az első néhány edzéshez szakember segítségét kérni a gyakorlatok szakszerű elsajátításához, hogy elkerüld az esetleges sportsérülést.
2021. dec. 26. 18:47
7/10 anonim válasza:
Amúgy ha nem vagy hatósági karanténban, akkor el lehet menni futni a szabadba, ha van saját kerted, akkor akár kinn a kertben is lehet futni. Átmozgató gyakorlatokhoz (törzshajlítás, karkörzés, helyben futás) megintcsak nem kell semmi...
2021. dec. 26. 18:49
8/10 anonim válasza:
jógamatracon lehet pl. jógázni csak hogy kimondjam akkor már a nyilvánvalót
2021. dec. 26. 19:20
9/10 anonim válasza:
Igy nem lehet rendesen edzeni h ossze vissza megszakitod, kihul az izom stb. Bar ha nincs semmi eszkozod akk az amis csak ilyen tesis mocorgas
2021. dec. 26. 20:55
10/10 Metionin válasza:
Én jógázni meg nyújtani szoktam vagy a lábfejemet edzem az esti balettórára. Most 2 ünnep közt nincs balett, épp gondoltam rá, hogy holnap ha ilyen 1-2 órás pangás lesz, a súlyzókat is előkapom vagy hasazok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!