Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy valaki...

Volt már olyan, hogy valaki elkezdett egy sportot 18 évesen és aztán versenyszerűen folytatta?

Figyelt kérdés
Mennyire volt sikeres a sport? Nem volt olyan, hogy későn kezdte az illető így nem tudta művelni az adott sportágat? Mennyire sikerült összeegyeztetni a magánélettel/munkával/tanulással?

2012. júl. 29. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen kezdtem el sportolni. (Vagyis előtte is sportoltam folyamatosan, de max. 3-4 évig, aztán váltottam sportágat). 18 évesen kezdtem el azt a sportágat ami mindig is érdekelt, de sajnos Szegeden nem tudtam űzni. Mikor Budapestre költöztem egyből elkezdtem. Már 12 éve csinálom. Járok nemzetközi versenyekre is évente 4-5 versenyem van, de nem profi szinten. Felnőttként azért szeretek sportolni, mert könnyebb a pénzt megszerezni rá (gyereként nem lett volna lehetőségem külföldön versenyezni, szüleim nem tudták volna kifizetni). Viszonylag könnyű az edzéseket megszervezni, mert hétvégén vagy este vannak. Heti 3 edzésem van, kiv. nyáron akkor max. egy. Felnőttként egyébként nehéz sportolni, mert az ember nem olyan bátor és a kondija sincs feltétlenül olyan szinten. Viszont elég sokat fejlődtem és szeretem nagyon. Szóval én mindenkinek ajánlom, hogy kezdjen el sportolni, főleg ha érdekli is az adott sportág.
2012. júl. 29. 16:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Kozma István birkózó bajnok is 18 évesen kezdte a birkózást.
2012. júl. 29. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:

jennifer nicole lee 28 évesen kezdett sportolni 98 kilósan 2 gyerek után.

pár év alatt fitnesz modell világbajnok és ms bikini világbajnok lett,többször meg is védte a címeket.

jelenleg ő a legjobban kereső fitnesz modell,évi kb 5-8 millió dollárt keres reklámokkal,fotózásokkal,tv műsorokkal,pedig már lassan 40 éves.

2012. júl. 29. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!