Volt már olyan, hogy valaki elkezdett egy sportot 18 évesen és aztán versenyszerűen folytatta?
Figyelt kérdés
Mennyire volt sikeres a sport? Nem volt olyan, hogy későn kezdte az illető így nem tudta művelni az adott sportágat? Mennyire sikerült összeegyeztetni a magánélettel/munkával/tanulással?2012. júl. 29. 16:06
1/3 anonim válasza:
Én 18 évesen kezdtem el sportolni. (Vagyis előtte is sportoltam folyamatosan, de max. 3-4 évig, aztán váltottam sportágat). 18 évesen kezdtem el azt a sportágat ami mindig is érdekelt, de sajnos Szegeden nem tudtam űzni. Mikor Budapestre költöztem egyből elkezdtem. Már 12 éve csinálom. Járok nemzetközi versenyekre is évente 4-5 versenyem van, de nem profi szinten. Felnőttként azért szeretek sportolni, mert könnyebb a pénzt megszerezni rá (gyereként nem lett volna lehetőségem külföldön versenyezni, szüleim nem tudták volna kifizetni). Viszonylag könnyű az edzéseket megszervezni, mert hétvégén vagy este vannak. Heti 3 edzésem van, kiv. nyáron akkor max. egy. Felnőttként egyébként nehéz sportolni, mert az ember nem olyan bátor és a kondija sincs feltétlenül olyan szinten. Viszont elég sokat fejlődtem és szeretem nagyon. Szóval én mindenkinek ajánlom, hogy kezdjen el sportolni, főleg ha érdekli is az adott sportág.
2/3 anonim válasza:
Kozma István birkózó bajnok is 18 évesen kezdte a birkózást.
3/3 anonim válasza:
jennifer nicole lee 28 évesen kezdett sportolni 98 kilósan 2 gyerek után.
pár év alatt fitnesz modell világbajnok és ms bikini világbajnok lett,többször meg is védte a címeket.
jelenleg ő a legjobban kereső fitnesz modell,évi kb 5-8 millió dollárt keres reklámokkal,fotózásokkal,tv műsorokkal,pedig már lassan 40 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!