Munka mellett ti hogyan oldjátok meg a sportot?
munkám=sport :)
irodai munka alatt én is eltespedtem. aztán elkezdtem fizikai munkát végezni és le is ment rólam 10 kg.
Max probalj meg hetvegen edzeni ha hetkozbe nem megy.
Kifogás.
Főzz előre 2-3-4 napra, fagyaszd le a nagy adag kaját stb. Máris megvagy kajával 1 hétre. Szivesen 🤓
6-ig dolgozom. Utána egyből megyek edzeni minden hétköznap. Vágyom is rá, mivel irodai munkát végzek, tehát nem okoz nehézséget, hogy rávegyem magam. 8-ra hazaérek, vacsizom, majd 11-ig még van időm másra is. Kicsit sietős néha az edzés, és nem olyan intenzitású mint amikor több időm volt rá, de hát ez van, jobb mint a semmi :)
f24
Most nincs extra energiád estére, mert nem sportolsz, de ha elkezded, akkor formába jösz, és lesz.
Az elején tényleg nehéz elkezdeni, amíg nincs annyi erőnléted, de hamar eljutsz arra a szintre, hogy sokkal jobban bírod a napi munkádat és utána még simán elmész edzeni is.
A mindennapi főzés és bevásárlás viszont elég sok, ha meg tudnád oldani kétnaponta (annyit simán kibír bármilyen kaja hűtőben is), akkor még könnyebb dolgod van.
Nem főzök minden nap, mert amit főzök, abból lesz 2-3 napra. Nem kell mindig valami komolyat főzni. Pl. szeretem a salátákat, és azt kb. 10 perc összedobni. De tésztaételekből is van gyors, könnyű. Vagy egy natúr husi.
Hétvégén megyek edzeni 1-1,5 órát. Hét közben pedig 2x fél órát. Szerintem fél óra belefér hétköznap is, a munka és az egyéb teendők mellett is, ha tényleg akarja az ember.
Köszi a válaszokat!
Hát a legnagyobb probléma nálam az evés,mivel speckó étrenden vagyok,nem tudok könnyen venni kaját napközben,így sokszor keveset eszem,és nagyon fáradt leszek nap végére. megpróbálok előre főzni a hétre, csak sajna jobban szeretem a friss dolgokat,de hátha rá tudok szokni.
9kor kezdem a munkát, de így is mindig kések,mert nem tudok aludni sokszor esténként. Reggelente úgy érzem semmi erőm nincs,alíg tudok bejönni a munkahelyemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!