Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Munka mellett ti hogyan...

Munka mellett ti hogyan oldjátok meg a sportot?

Figyelt kérdés
Irodai munkát végzek,napi 9 órát kell benn lennem. Plusz utána este kell valami egészséges kaját főzni, másnapra készíteni ennivalót,esetleg vásárolni.Betegség miatt csak házi kosztot ehetek. Az a baj,hogy mire ezekkel végzek,teljesen elfáradok, semmi erőm nincs otthon edzeni, heti 2-3 szor max,inkább hétvégén tudok, de az sem megfelelő intenzitású. Sokszor nagy a stressz is az irodában,teljesen lefáradok miatta. Szeretnék sportosabb testet,de úgy érzem ördögi körbe kerültem, mennek el a napok, és sose jut erőm rá,nem fejlődök. Ti hogy jutottak túl hasonló helyzeten?
2020. okt. 16. 09:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én reggel felkelés után futok, utána nyújtás, erősítő- és gerincgyakorlarok, majd lezuhanyzok, reggelizek, majd bringával megyek munkába.
2020. okt. 16. 16:52
 12/15 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Én munka után egyből megyek edzeni, fél 7-7, mire hazaérek.

Próbálok hétvégén nagyobb adagot/több mindent főzni, hogy pár napig kitartson, és mondjuk csütörtök-pénteken meg munka vagy edzés után gyorsan összedobok valamit, ilyenkor pl gyors salátát megcsinálni vagy betenni valamit a sütőbe és megsütni nem olyan nagy erőfeszítés. Hétvégén főzök nagyobb adagokat, de óriási főzéseket ilyenkor se csinálok, max 1 óra, mert nem szeretek főzni meg erre sok időt fordítani.

Bevásárolni meg ügyet intézni hétvégén járok vagy azokon a hétköznapokon, amikor nem edzek, vagy max hazafelé jövet beszaladok valamiért a boltba.

Egyébként én is mindig viszem magammal a kaját, én itthon nem szeretek még korán reggelizni, szóval ha itthonról elmegyek reggel, akkor nálam van az edzős cucc, váltóruha, reggeli, ebéd meg edzés előtti tízórai vagy valami, meg kulacs.

Én amúgy itthon nem szeretek edzeni, mert hajlamos vagyok ellustulni, meg ha elfáradok, akkor többet pihenek, mint kéne, vagy inkább nekiállok takarítani stb. Így én itthon kizárólag csak nyújtani szoktam, jógázni vagy tartásjavító gyakorlatokat szoktam csinálni, komolyabb edzésekbe nem megyek bele, mert rájöttem, hogy nekem az nem működik itthon.

Éppen ezért működik jobban nekem az is, ha egyből munkából megyek edzeni, ha közben hazaugrok, nagyobb valószínűséggel maradok itthon, amikor mondjuk épp semmi kedvem nincs edzeni, viszont ha munkából megyek és viszem magammal a cuccomat, akkor úgy vagyok vele, ha már elcipeltem reggel, akkor elmegyek edzeni, akkor is, ha most nincs sok kedvem.

2020. okt. 16. 17:44
 13/15 anonim ***** válasza:
38%
Munka és egyetem mellett is tudtam edzeni. Csak akarni kell...
2020. okt. 17. 00:44
 14/15 anonim ***** válasza:
És egyszerű ételeket szoktam csinálni 2 napra.
2020. okt. 17. 00:45
 15/15 Metionin ***** válasza:
Este 7-fél 10 ig edzek heti 3x, hétvégén meg 1-1- órát. Főzni heti 1-2 alkalommal szoktam amikor ráérek, meg hétvégén, amúgy ha kifogy akkor rendelek.
2020. okt. 17. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!