Munka mellett ti hogyan oldjátok meg a sportot?
Én munka után egyből megyek edzeni, fél 7-7, mire hazaérek.
Próbálok hétvégén nagyobb adagot/több mindent főzni, hogy pár napig kitartson, és mondjuk csütörtök-pénteken meg munka vagy edzés után gyorsan összedobok valamit, ilyenkor pl gyors salátát megcsinálni vagy betenni valamit a sütőbe és megsütni nem olyan nagy erőfeszítés. Hétvégén főzök nagyobb adagokat, de óriási főzéseket ilyenkor se csinálok, max 1 óra, mert nem szeretek főzni meg erre sok időt fordítani.
Bevásárolni meg ügyet intézni hétvégén járok vagy azokon a hétköznapokon, amikor nem edzek, vagy max hazafelé jövet beszaladok valamiért a boltba.
Egyébként én is mindig viszem magammal a kaját, én itthon nem szeretek még korán reggelizni, szóval ha itthonról elmegyek reggel, akkor nálam van az edzős cucc, váltóruha, reggeli, ebéd meg edzés előtti tízórai vagy valami, meg kulacs.
Én amúgy itthon nem szeretek edzeni, mert hajlamos vagyok ellustulni, meg ha elfáradok, akkor többet pihenek, mint kéne, vagy inkább nekiállok takarítani stb. Így én itthon kizárólag csak nyújtani szoktam, jógázni vagy tartásjavító gyakorlatokat szoktam csinálni, komolyabb edzésekbe nem megyek bele, mert rájöttem, hogy nekem az nem működik itthon.
Éppen ezért működik jobban nekem az is, ha egyből munkából megyek edzeni, ha közben hazaugrok, nagyobb valószínűséggel maradok itthon, amikor mondjuk épp semmi kedvem nincs edzeni, viszont ha munkából megyek és viszem magammal a cuccomat, akkor úgy vagyok vele, ha már elcipeltem reggel, akkor elmegyek edzeni, akkor is, ha most nincs sok kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!