Melyik sportot nem késő még elkezdenem, hogy komolyan űzzem?
Labdajátékokból, főleg ha 170 cm felett vagy: kézilabda, röplabda, kosár, esetleg foci.
Küzdősportokból még szinte bármi. Judózni se esélytelen lányként; de amúgy ökölvívás, kick-box, thai box, savate, ju jutsu, karate, kendo, eskrima, aikido stb.
Ütős sportokból szerintem tenisz, squash, tollas.
Namegmég: mountain bike, országúti kerékpár. Ugrálókötél.
Az összes fitness sport; súlyzósokhoz még fiatal vagy, de bármilyen köredzés stb.
Ha szeretsz futni, akkor ajanlanam az atletikat (ha mar most is jol futsz), valamint a tajekozodasi futast (ha szereted a termeszetet, az erdot) de az utobbibol nem hiszem hogy Magyarorszagon meg lehetne elni; mas futos sport meg a hegyi/terepfutas, maratonfutas (elsore nyilvan rovidebb tavok). Tovabba a triatlon (bicikli, futas, uszas), akar a decathlon is.
Vizes sportok kozul talan a műugrást nem keso elkezdened, a szorfozest, vizisit, kenut(?), kajakot(?) vagy a vizilabdat(?).
A lovaglas es a lovas sportok meg megfeleloek lehetnek szerintem.
A tobbi valasz is nagyon jo szerintem
De a lenyeg az, hogy majdnem(!!!) barmit elkezdhetsz, ha tehetseged van hozza es szereted, akkor siman fel tudsz emelkedni profi szintre, amibol remelhetoleg meg lehet majd elni. Kitartas es elhivatottsag kerdese az egesz, csak szeretned kell, amit csinalsz (nagyon fontos!), meg kell hozza penz :( es egy kis szerencse ;)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!