Ahol mindkettő szülő dolgozik, ott van idő sportolni?
Dolgozó emberként el nem tudom képzelni, amikor az ember hazaesik mondjuk este 6-ra és este 10-kor már aludni kellene (ami nyilván nem valósul meg).
Ráadásul ismerek családosokat, ahol mindkettő szülő dolgozik, 5-6 óra alvás és semmi, de semmi érdemi szabadidő.
"ha figyelek az étkezésre, akkor nem hízok"
Jah, hát kb. 30 éves korig sokan vannak így. :))
Vigyázz, ezen az oldalon nem szabad olyat mondani, hogy 30 felett másképp működik a szervezet, mert ezen az oldalon a 40 éves is fiatal. 😅😅😅😅😅😅😅
Amúgy ha fogok hízni, fogok. Ez lesz. Vagy megpróbálok majd még kevesebbet enni.
Ezen az oldalon ezt sem szabad leírni.
(amúgy 30 felett középkor, csak sokan nem bírják feldolgozni az interneten)
K...ára másról szólt, de mindegy. Ennyire gyűlölik egymást az emberek.
Nem tudom, mi a fasz köze vannak annak, hogy az ember időhiányos és van az az undorító mondás ahhoz, hogy gyerekes szülő tud-e sportolni.
Viszont továbbra is él az ajánlat, ha akarsz esti programtervező informatikus órarendeket, tantárgyakat látni, megmutatom, ahogy az OKJ szakdolgozatomat is. Githubon is, máig büszke vagyok arra a referenciára. A LinkedIn-emet is megmutatom - nemrég frissítettem.
Én nem az a kommentelő vagyok, kár nekem esned. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!