11 éves kislányt,17 éves fiút egyedül tudnátok hagyni egy hétre, de lehet, hogy kettőre, ha mindketten önállóak, megbízhatóak?
Én nem féltem őket, de az anyjuk igen.
38/F
Nem.
A 17 éves is kiskorú, így ha bármi történik a kicsivel, még csak orvost sem tud hívni hozzá, vagy nem tudja bekísérni a balesetire...
Mindenképpen kell egy nagykorú családtag elérhető közelségben.
Neeem.
A 11 éves kislányt semmi esetre sem.
Gondolj bele apró bajokba. A kislányod elesik és eltöri a kezét. Haza megy sírva, hogy nagyon fáj a keze, de azért tudja mozgatni, meg néha nem is fáj(igen egy kéztörés ilyen is lehet). Szerinted a 17 éves fiu fogja és hív mentöt? Vagy akár napokig hagyja a hugát szenvedni? Miért a 17 éves testvéren legyen egy felelösség? Miért neki kelljen eldönteni mennyire súlyos a probléma?
De ugyan ez fordítva. A 17éves fiú nem megy haza este (akár mi okból, pl balesete lesz és korházban fekszik). Szerinted a 11 éves lány nem ijedne meg? Mit tudna tenni?
Vagy betörik az ablak, mit tesznek a gyerekek?
Vagy csak nem indul be a füttés???
Mi úgy hagyjuk otthon nagyobb gyerekeinket pár napra, hogy az éjszakát a gyerekek máshol töltik és van 3-4 személy(nagymama, nagynéni, szomszéd), akiket napközben is bármikor hívhatnak. De az éjszakát vagy ott tölti a nagyi vagy mennek máshova aludni.
A fiam óvatos, egy kissebb sérülésre is mentőt akart hívni a húgához.
Jézus, had ismerjem már jobban a gyerekeimet! :D
Azért írtam ki a kérdést, hogy valamivel megtudjam nyugtatni a feleségemet, de így nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!