11 éves kislányt,17 éves fiút egyedül tudnátok hagyni egy hétre, de lehet, hogy kettőre, ha mindketten önállóak, megbízhatóak?
Én nem féltem őket, de az anyjuk igen.
38/F
Én egyébként nem erőltettem a nagyra semmit sem. Megkérdeztem tőle, ő mondta, hogy ő neki nem lenne gond. De ha azt mondta volna, hogy neki ez így nem jó, kitaláltunk volna valami mást. A kicsitől is megkérdeztük, hogy nem szeretne-e a nagyinál, vagy a nagybátyjánál lenni addig, de a bátyja mellett szavazott.
Nagyjából egyébként egyidőben érnek haza az iskolából, szóval max. 1-2 órát lenne egyedül a lányom.
Ha a nagy meg esetleg beteg lesz, akkor szólnak a nagybátyjuknak. De egyébként a kicsi is megtud főzni.
De így olvasva, igazatok van, hülye voltam, nem jó az, ha egyedül vannak egésznap otthon. Mindenféleképpen megkérek valakit, hogy néha-néha nézzen rájuk.
Köszönöm nektek!
45
Miért a 11 éves főzne, ha ott a nagyobb testvére?
És mi bajuk lenne attól, ha nem a házi rántásosfőzeléket ennék egy hétig, hanm kifőzdében/menzán/melegszendvicsen élnének? Mi?
Dehogy hagynám.. meg aki a Skypeal jön..aki két hétre otthagy egy 11 évest azt szerintetek érdekli a gyereke?
A feleségednek több esze van mint neked vagy legalábbis ő szereti a gyerekeiteket.
Dehogy hagynám! Eszembe sem jutna.
De ha nem tetszenek a válaszok, kár kérdezni. A feleségednek igaza (és több esze) van.
Mint írtam nem kirándulni megyünk, hanem pontosabban műtétre. 3-szor kell műteni a feleségemet és valószínűleg egy pár napot bent is tartják. Ez nem olyan dolog, amit csak úgy letudunk fújni.
És, ha szerinted emiatt nem szeretem a gyerekeimet, akkor csak gratulálni tudok neked.
Néhány válasz meg azthiszem jogosan zavarhat, hisz marhára nem az volt a kérdésem, hogy mit gondoltok rólam. De ha esetleg mégis leszeretnétek írni, hogy a feleségemnek igaza van, akkor legalább ne így, hanem normális, emberi módon, mert tudtommal azok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!