11 éves kislányt,17 éves fiút egyedül tudnátok hagyni egy hétre, de lehet, hogy kettőre, ha mindketten önállóak, megbízhatóak?
Én nem féltem őket, de az anyjuk igen.
38/F
Kérdező!
Sok dolog elhangzott itt, jöttek a szokásos gyakoris oltogatások is. :DDD
Először is: semmi konkrétumot nem írtál.
Gondolom nyaralni mennétek kettesben.
Szerencsésebb lett volna nyári szünetben és úgy, hogy az idő alatt ők valahol valakinél lennének. Pl. táborban vagy ilyesmi.
Én nyaralni nem mennék el két hétre most, iskolaidőben. Ha betegség, vagy egyéb kényszerhelyzet van, akkor el tudom képzelni.
Én max. egy hétre (legyen előző hétvégével együtt 9 nap) mennék el nyaralni. És csakis akkor, ha hét közben lenne olyan, ugyanabban a városban lakó megbízható rokon (nagyszülő, keresztszülő stb. vagy egyéb ismerős, pl. szomszéd), akikhez adott esetben tudnak fordulni a gyerekeim.
Számítana az is, hogy a gyerekeim hogyan fogadnák az ötletet. Ha húzódoznának, félnének, aggodalmaskodnának akkor nem erőltetném. Inkább csak akkor vágnék bele, ha ők is biztatnának, hogy nem lesz gond, ellesznek magukban.
Persze minden este előre megbeszélt időpontban felhívnánk őket.
Ui.: nálad kicsit idősebb, de kisebb gyerekes apuka vagyok én is, ha ez számít.
Emberek, azért nehogy azt gondoljátok már, hogy teljesen egyedül lesznek! Ott lesznek a rokonok, ha baj van. A nagybátyjuk 10 perc sétára lakik tőlünk és még a szomszédnak is szólhatnak.
Sajnos ez nem olyan dolog, amit csak úgy letudunk fújni, nem kirándulni megyünk. Persze, ha nagyon nagy a baj, azonnal visszafordulunk, ez természetes.
Köszönöm a válaszokat!
30
És ez ma szoros felügyelet mind az eszetek be is jut, amikor a 17 gyereketek fesztiválozikmeg haverokkal nyaral külföldön van két hetet a Balcsin? :)
"felnőtt felügyelete nélkül ezt nagyon komolyan veszi a törvényalkotó"
Mindenki a 17 évesen kattog, de a 11 éves nagyobb galibát tud okozni, nagyobb bajba tud kerülni.
Ő mennyire megbízható? Szót fogad a 17 éves tesónak?
36!
Nem az a baj, hogy a 17 éves egyedül marad. Azért a világon senki nem szólna itt. Az a baj, hogy a 11 évest rábízzák
38
Ezzel a világon semmi, de semmi baj nincsen, mint írta a kérdező, rokonok a közelben. Nem a dzsungelbe teszik ki őket, meztelenül és térerő nélkül ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!