Ahol mindkettő szülő dolgozik, ott van idő sportolni?
Dolgozó emberként el nem tudom képzelni, amikor az ember hazaesik mondjuk este 6-ra és este 10-kor már aludni kellene (ami nyilván nem valósul meg).
Ráadásul ismerek családosokat, ahol mindkettő szülő dolgozik, 5-6 óra alvás és semmi, de semmi érdemi szabadidő.
Most ez hogy jön ide?
Szerintem csak kötözködni akartál.
A nem iroda se feltétlen jelenti azt, hogy eleget mozog munka közben az ember.
Vagy hogy jön ide, hogy irodában dolgozik-e?
Sportolni sokunknak nincs kedvünk, de muszáj (lenne).
Ugyanakkor nyilván azokat címeztem, akinek igénye lenne rá.....
Nálunk nem sajnos. Annyi a kötelező teendoX hogy az alvás rovására lehetne csak, azt meg ugye kell hogy bírjuk a munkát.
Annyi hogy a munkahelyem nem ulomunka így valamennyit mozgok de azért ez messze nem sport.
Nem mindenki 6-ra ér haza, és nem mindenki megy aludni 10-kor.
Nekünk nincs gyerekünk, de több szülő ismerősöm is sportol rendszeresen, megoldható. Az én szüleim is jártak sportolni amikor kicsi voltam, mindketten dolgoztak.
7
Jó, és?
Akkor 7-re jár haza és 11-kor már aludni kellene, vagy 4-re és 8-kor kellene aludni.
Viszont 3-4 óránál több a mesében jut csak munka után, alvás előtt.
"Jó, és?
Akkor 7-re jár haza és 11-kor már aludni kellene, vagy 4-re és 8-kor kellene aludni."
A legtöbb ismerősöm 17h körül ér haza, és 23-24 óra környékén fekszik le aludni.
Milyen a munkarended, ha ennyire rossz? Könnyebb lenne úgy bármi tanácsot adni.
Jah igen, "amikor én kicsi voltam"... Egyáltalán nem olyan a terhelés se a munkahelyen (a szüleim két helyen dolgoztak, mellette építkeztek, hétvégén is volt még energia bármit csinálni), se az iskolában (otthon ha napi fél órát tanultam, sokat mondok).
Jelenleg a munkahelyek többségén nem kávézgatsz egész nap, hanem rendesen meg vagy hajtva, fáradtan mész haza. Az ált. iskolás gyerekeim pedig naponta 2-3 órát legalább tanulnak, és hétvégén is tanulniuk kell, pedig baromira értelmes, okos gyerekek, egyszerűen döbbenetes mennyiségű anyagot kell mindenből megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!