Ahol mindkettő szülő dolgozik, ott van idő sportolni?
Dolgozó emberként el nem tudom képzelni, amikor az ember hazaesik mondjuk este 6-ra és este 10-kor már aludni kellene (ami nyilván nem valósul meg).
Ráadásul ismerek családosokat, ahol mindkettő szülő dolgozik, 5-6 óra alvás és semmi, de semmi érdemi szabadidő.
Kérdező, a mozgás elengedhetetlen, és ahhoz, hogy ne fojjon szét a tested, ahhoz is mozgás kell, hogy legyen valami formád is.
Gyerekkel lehet otthon tornázni, ugrálni. Te vagy a tesi tanár, ő a diák, és leutánozza, amit csinálsz.
De mondom, hogy te h.lye vagy, mert még ez se jut eszedbe.
73
Szerintem te nem sportolsz eleget.
72
Köszönöm, hogy eszembe juttatad a játszóterezést.
Nálunk apuka viszi majd le a gyereket, mert anyuka sportolgat? :D
74
Csinál 100 hátizom-gyakorlatot és súlyzózik velem? Persze. 😅😅🙂🙂😁😁😁
"Szerintem te nem sportolsz eleget."
Logikus, aki szerint nem megoldhatatlan kihívás heti 2-4 alkalommal egy órácskát sportolni, az biztosan nem sportol. :DDDDD
77
Az élethossz nemcsak vagy nem az életmódon múlik.
78
Gyerekes munkatársaim számára az edzésre beiratott gyerek annyit jelentett, hogy legalább időben érte tudott menni.
" Az élethossz nemcsak vagy nem az életmódon múlik."
Oké, akkor hagyd abba a mozgást, zabálj gyorséttermi kajákat, igyál napi 2 liter kólát, szívjál napi 1-2 doboz cigit, és stresszeld végig az életedet. Lássuk, hogy vajon hány évesen halsz majd meg.
Fogd már fel, hogy nincs minden napra 8 órányi teendő egészséges esetben. Ha neked MINDEN NAP 2-3 óra a házimunka, akkor valamit nem jól csinálsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!