Ahol mindkettő szülő dolgozik, ott van idő sportolni?
Dolgozó emberként el nem tudom képzelni, amikor az ember hazaesik mondjuk este 6-ra és este 10-kor már aludni kellene (ami nyilván nem valósul meg).
Ráadásul ismerek családosokat, ahol mindkettő szülő dolgozik, 5-6 óra alvás és semmi, de semmi érdemi szabadidő.
Ha az előtte leírtakat is elolvastad volna, akkor láthattad volna, hogy "jelenleg" is sportol a gyereket nevelő ismerőseim nagy része (aki nem, az leginkább nem akar).
Szüleim se kávézgattak egész nap, 2 műszakban felváltva melóztak raktárosként.
Nem lakok közel a munkahelyemhez, mégis 5-re otthon vagyok. Ha akarnék korábban is hazaérhetnék (ha reggel korábban kezdenék).
De ezért írtam, hogy ha a kérdező megírná hogy neki milyen a munkarendje, akkor könnyebben lehetne bármit tanácsolni. :)
Most ebből a szempontból tényleg csak az irodai munkákról tudok nyilatkozni.
Ahol fix munkaidő van, ott a legtöbbször a 17 órás végzést láttam. Nem egyszer a 17:30-at.
Rugalmas munkaidőben meg a jelenlegi és az előző munkahelyemen általában 17-kor kezdenek csak szállingózni az emberek.
Nálunk most 40 perc a munkaidő, 9-től 17:40-ig vagyok a legtöbbször. Tehát kb 8-kor, kicsivel 8 után indulok és kb fél 7-re érek haza.
Nem tanácsokat kértem, egyedülállő nő vagyok, aki kicsit fél a gyerekvállalástól, mert a rohanást nem neki találták ki és nagy az alvásigénye (ahogy sokaknak, csak a többség nem vallja be magának).
"Ahol fix munkaidő van, ott a legtöbbször a 17 órás végzést láttam. Nem egyszer a 17:30-at."
Én ezt nem értem, neten mindenhol ezt írják, nekem meg ez lenne az álmom, de csak 7-15 vagy 8-16 órás munkaidőket találok. :D
Amúgy 9-kor kezdesz, akkor reggel tudsz edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!