Ennyi ismétléssel és ennyi súllyal 1 év alatt, lehet szép mellizmot fejleszteni?
Fekvenyomás : 5x7 --> 50 kg
45fokos nyomás : 4x10 --> 2db 10kg
Tárogatás fekve : 4x12 --> 2db 10kg
pull over : 4x8 --> 12kg
Fekvőtámasz : 4x15
Heti egy alkalommal csinálnám végig.
(Ez egy készülő edzésterv egy része)
Ne higgye senki hogy csak ezt az egyet akarom fejleszteni.
Attól függ milyen vagy. Ha nagyon vékony, akkor igen, nagy súly kevesebb ismétlés szám.
A súly most lényegtelen, annyival nyomj, amennyivel megy, vagyis kis erőlködéssel, de ki tudod nyomni a min. 4x8-as sorozatot.
Szerintem fekvőtámasz felesleges, persze csinálhatod, de inkább csak bemelegítésnek.
Amúgy érdemes minél több mell gyakorlatot nézned neten, és esetleg hetente váltogatva csinálni, mert én azt vettem észre, hogy sokkal jobban bedurrantak az izmaim, ha egy új gyakorlatot csináltam...
Attól függ. Ha hetente 3x-4x edzel, és minden izomra, akkor ajánlott a napi 2g-3/kg. Vagyis neked min 144 grammot.
A 6 étkezés ne abból álljon, hogy bezabálsz mindent, hanem kiméred, leméred, hogy mennyi legyen. Nekem kis étvágyam van, ezért mindig méregettem, hogy min. ennyit kell.
Sok tejet ittam, meg banánturmixba tettem tojást, vettem termoszt, jégkockát bele stb.
100g-ban FEHÉRJE SZÉNHIDRÁT ZSÍR ENERGIA
Rozspehely 9.00 66.00 1.50 322.00
Ez azt jelenti hogy, 100 g rozspehelyben 9 g fehérje ,66g szénhidrát és 1.5 g zsír van???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!