Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ennyi ismétléssel és ennyi...

Ennyi ismétléssel és ennyi súllyal 1 év alatt, lehet szép mellizmot fejleszteni?

Figyelt kérdés

Fekvenyomás : 5x7 --> 50 kg

45fokos nyomás : 4x10 --> 2db 10kg

Tárogatás fekve : 4x12 --> 2db 10kg

pull over : 4x8 --> 12kg

Fekvőtámasz : 4x15

Heti egy alkalommal csinálnám végig.

(Ez egy készülő edzésterv egy része)

Ne higgye senki hogy csak ezt az egyet akarom fejleszteni.

2010. aug. 31. 13:56
1 2
 1/11 anonim válasza:

Attól függ milyen vagy. Ha nagyon vékony, akkor igen, nagy súly kevesebb ismétlés szám.

A súly most lényegtelen, annyival nyomj, amennyivel megy, vagyis kis erőlködéssel, de ki tudod nyomni a min. 4x8-as sorozatot.

Szerintem fekvőtámasz felesleges, persze csinálhatod, de inkább csak bemelegítésnek.

Amúgy érdemes minél több mell gyakorlatot nézned neten, és esetleg hetente váltogatva csinálni, mert én azt vettem észre, hogy sokkal jobban bedurrantak az izmaim, ha egy új gyakorlatot csináltam...

2010. aug. 31. 14:31
 2/11 A kérdező kommentje:
16 vagyok 182 cm 72kg.
2010. aug. 31. 14:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a válaszodat.
2010. aug. 31. 14:37
 4/11 Gyakor ***** válasza:
Ha jól van megszervezve a táplálékbeviteled akkor igen, fejlődhetsz szépen. Ha szart/szarul kajálsz akkor csak minimálisan.
2010. aug. 31. 19:57
 5/11 A kérdező kommentje:
az a probléma hogy nézegettem napi táplálékbeviteleket a gyúráshoz, a 6 szori étkezést stb-t nem igazán tudom megvalósítani a suli miatt. Vagy esetleg van olyan hogy mennyi fehérjét, szénhidrátot ... kell bevinni egy nap?
2010. aug. 31. 21:29
 6/11 anonim válasza:

Attól függ. Ha hetente 3x-4x edzel, és minden izomra, akkor ajánlott a napi 2g-3/kg. Vagyis neked min 144 grammot.

A 6 étkezés ne abból álljon, hogy bezabálsz mindent, hanem kiméred, leméred, hogy mennyi legyen. Nekem kis étvágyam van, ezért mindig méregettem, hogy min. ennyit kell.

Sok tejet ittam, meg banánturmixba tettem tojást, vettem termoszt, jégkockát bele stb.

2010. aug. 31. 22:56
 7/11 A kérdező kommentje:
szóval ezt a kajamennyiságet egyenletesen osszam el kajálásonként?
2010. szept. 1. 14:57
 8/11 A kérdező kommentje:

100g-ban FEHÉRJE SZÉNHIDRÁT ZSÍR ENERGIA

Rozspehely 9.00 66.00 1.50 322.00

Ez azt jelenti hogy, 100 g rozspehelyben 9 g fehérje ,66g szénhidrát és 1.5 g zsír van???

2010. szept. 1. 15:29
 9/11 anonim ***** válasza:
hát nem?
2010. szept. 5. 22:51
 10/11 anonim válasza:
Hát az edzésterv nem rossz , de heti 2 simán beleférne ( én heti 3 szor edzettem mellre) ... Ha azon múlik hogy nem tudsz lejutni kondiba vagy ilyesmi akkor amit tudsz ahol vagy ... fekvőtámasz mehet minél több ... Naponta is ... Az még úgy talán szinten tartana a köv. edzésig ... kajázás meg attól függ ... ha nem zavar h súlyt szedsz fel akkor zabálj mindent amit csak tudsz ... ha szálkás akarsz maradni akkor meg eléggé kell rá figyelni ... Azt viszont egyáltalán ne hogy keveset eszel mert akkor heti 1 edzés nem ér semmit ...
2010. nov. 4. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!