Ciki ha egy pasi nem tud fekvőtámaszt nyomni?
Figyelt kérdés
15F vagyok. És nem tudok fekvőtámaszt csinálni. De jó bunyós vagyok. És lenyomok olyanokat is szkanderben, akik tudnak fekvőtámaszt.2010. aug. 27. 19:30
61/77 anonim válasza:
Ám azért vagy kemény mert általánosban az átlag súly szerintem 50-60 kg :D Te meg 80...gondolom érted, ha már gimibe mész...
62/77 anonim válasza:
Fekvőtámasz nem ér valami sokat.. volt amikor egy hónapon keresztül naponta fekvőtámaszoztam, ment a 70-80 is simán, most örülök ha megcsinálok 30-35öt, és most pedig erősebb is vagyok kicsivel. Szóval csak a rendszerességen múlik nagyjából, hogy mennyit tudsz.3éve gyúrok,16 éves vagyok, 174-175centi,73 kg. Ha érdekel:)
64/77 anonim válasza:
Háát már bocsi deh ez eléggé égés....xD
15 évesen egy szégyen fekvőtámaszt nem tudsz lenyomni....-.-
Én is 15 vok jó én nem vagyok olyan nyeszlett de 50 megvan.:D*büszkefej*....XD
Ez cinkes sztem a csajok is megcsinálnak legalább 2t.....xD
65/77 anonim válasza:
Ha súlyfeleslegbeli problémáid vannak akkor bocsi ...
akkor természetes hogy nem naon tudsz
De ahogy az elöbb mondtam ha azért nem tudsz mert hogy modjam ilyen kis nyeszlett vagy akk az ciki.....
próbáld kicsit magad edzeni vagy járj kondizni
66/77 A kérdező kommentje:
80 kiló vagyok szóval nem vagyok nyeszlett.
2010. szept. 1. 20:30
67/77 anonim válasza:
Szerintem nem szamit annyira...
En 10-et tudok. :D
14/L
69/77 anonim válasza:
amúgy megpróbálhatnál csak egyet,holnap már kettőt és így tovább am a nem fiú vagy hanem lány beszólásért bocs
hajrá ezzel a módszerrel menni fog
am milyen magas vagy?
70/77 anonim válasza:
am 09:10-es hogy hogy nem vagy suliba 14 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!