Ciki ha egy pasi nem tud fekvőtámaszt nyomni?
Figyelt kérdés
15F vagyok. És nem tudok fekvőtámaszt csinálni. De jó bunyós vagyok. És lenyomok olyanokat is szkanderben, akik tudnak fekvőtámaszt.2010. aug. 27. 19:30
41/77 anonim válasza:
inkább a csodafogásodat vedd fel... arra kíváncsi lennék.
42/77 A kérdező kommentje:
Nem egy bonyolut dolog. mindenki ismeri. Az amikor lefogod a két kezét a feje mögött és szoritod. És közben a fejét verheted a falhoz és ha leviszed a földre akkor az esélyei teljesen elfogytak.
2010. aug. 27. 21:03
43/77 anonim válasza:
szerintem a kérdező kicsit beképzelt,és finoman fogalmazva nem egy zseni
44/77 anonim válasza:
Én is 15 vagyok és én sem tudok max 2őt! 90 kg-s vagyok 185 centi kicsit zsírosabb! De felhúzom magam akár 10x is!
45/77 anonim válasza:
Van egy fogás amiből nem lehet kijönni???? Szerintem tarts MMA oktatást, tuti vevők lennének rád!
46/77 anonim válasza:
olyan 10-11 éves koromban én is azzal a fogással kaptam el a haverjaimat mindig:) aztán 12 éves korunk környékén már semmit sem ért... megnézném most hogy kapnál el azzal:D 21f
47/77 A kérdező kommentje:
Szerintem egyszerű, de hatásos, ha simán elkapod akkor kijöhet, de ha közbe vered a fejét a falba, meg minden máshoz akkor már nehezebb. És tudok még sok fogást, csak azokat nehéz elmagyarázni. Az egyik kedvencem az amikor a lábát blokkolod és el is tudod törni ha nem adja fel. És levinni a földre az ellenfelet a legkönnyebb.
2010. aug. 27. 22:50
48/77 anonim válasza:
Hát a te egy ritka nagy barom vagy! K.rva jó bunyós lehetsz... Véletlenül nem az általános iskolásokat vered szarrá az uzsonnájukért? Én 174 vagyok és 87 kg, ha befognál abba a "csoda" fogásodba, akkor földhöz csesznélek és összecsomagolnálak!
49/77 A kérdező kommentje:
MEg van egy másik csel is amit csak úgy lehet kivédeni ha tökönbaszod az ellenfelet, de az nem korrekt.
2010. aug. 27. 22:51
50/77 A kérdező kommentje:
Én is általános iskolás vagyok és megnézném hogy basznál a földhöz vérző fejjel. És nem mindig a bonyolult fogások a legjobbak.
2010. aug. 27. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!