A Fegyencedzéstől mennyire lehet erősödni?
Figyelt kérdés
16/F vagyok megvettem a könyvet de tényleg olyan erős leszek tőle vagy csak duma?2021. júl. 17. 12:12
1/3 anonim válasza:
főleg duma.
a saját testes edzésnek megvannak a határai.
2/3 anonim válasza:
Azért lesz tőle funkcionális erő rendesen, főleg ilyen fiatalon. Meg tudsz kapaszkodni sokáig, ki tudod tolni magad stb... kezdd csak el! Ha 100 kilót akarsz dobálni, ahhoz nem lesz elég valószínűleg, de az még ne is legyen cél.
3/3 anonim válasza:
Ha a marketing és börtönös bullshitet lehántod a könyvről, kapsz egy jó alapot, ami alapján csinálhatod a saját testsúlyos edzéseket. Nem leszel tőle kigyúrt kétajtós szekrény (ha csak a saját testedet mozgatod, mitől is lennél egyre nagyobb ugyebár), viszont lesz egy egészségesen arányos tested (nomeg az átlagbélánál jobb kondíciód), normális étkezés mellett.
Én ezzel meg az étkezéssel 20kg-ot fogytam kb 1 év alatt, eléggé leszálkásodtam, viszont lett egy vállalható alakom és erőnlétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!