Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A fegyencedzéstől miért csak...

A fegyencedzéstől miért csak erősödni lehet?

Figyelt kérdés
Mert néztem és mindenki azt írta hogy csak erősödni lehet.De miért csak erősödni?Izmosodni nem is lehet ?
2012. okt. 23. 14:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy ideig lehet vele izmosodni.
2012. okt. 23. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
De aztán a saját testsúly nem ad elég terhelést.
2012. okt. 23. 15:02
 3/7 dirtboy ***** válasza:
és megáll a fejlődés
2012. okt. 23. 15:43
 4/7 SSanchez ***** válasza:
meg a tudás is
2012. okt. 23. 15:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak, viszont ha egy gyakorlatot már elég könnyedén tudod csinálni a testsúlyoddal, akkor jön képbe a hibrid edzés terv, ami annyit tesz hogy magadra raksz súlyokat és ezt ezt is pluszba ki kell nyomnod! Amúgy erősödés= izom növekedés (de csak akkor ha hagysz pihenőnapot az izmaidnak, plusz a kaja is rendben van) !
2012. okt. 23. 15:47
 6/7 anonim ***** válasza:
A súllyal végzett testsúlyos gyakorlatok kimondottan nem izületbarátok.
2012. okt. 23. 15:59
 7/7 anonim ***** válasza:

méregettem magam mostanában és a mell-hát kerületem 117ről 123 lett,az alkarom 34ről,37re,a nyakam 42ről,47re,meg fel jött 4 kiló is,a derekam az ugyanannyi.

szóval szerintem lehet vele fejlődést elérni ha eszel is mellé,de nem a napi 10 perces veterán edzéstől persze.

2012. okt. 23. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!