Szerintetek 14 évesen milyen harcmüvészetet érdemes tanulni fiú vagyok mondhatni nem olyan erös és erösödni szeretnék ti milyen harmüvészetet ajáltok?
Boksz, HA van a közelben jó bokszedzés és bokszedző.
Ha pesti vagy, nézz le hozzánk: www.kellnerboxklub.hu
A minőség garantált. :)
Senki sem ajánlott harcművészetet neked (önvédelmi sport, küzdősport nem harcművészet), pedig azt kértél.
Én azt mondom az edzés minősége a legfőbb tényező. Nézd meg a ju jitsu, aikido (ritka a jó....sajnos), katonai kézitusa, különböző kung-fu ágazatok, Fülöp-szigeteki késharc (eskrima, kali, arnis), tai chi edzéseket. Ami közel van hozzád és tetszik, oda járjál. A művelő fontosabb a stílusnál.
Küzdősportból: box, savate, szabadfogású birkózás.
Önvédelmi sportot inkább nem ajánlok. Felesleges önbizalmat ad szerintem, amire ráfázhatsz...
A karatétól megkÍmélek mert az az egyik sőt legszarabb!
GYERE KUNG FU-RA!
a 4-es kung fu patkánynak.
gyere ide sparringolunk egyet majd meglátjuk ki a jobb te gyökér..
most azt hiszed kemény vagy mert elmentél 3 Máday féle edzésére, és ott beadták neked hogy a wing tsun a király..
egyszer gyere le karate edzésre meglátod melyik a keményebb,össze is kakálnád magad már a bemelegítésnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!