Milyen harcművészetet érdemes tanulni? Karate? Vagy valami más?
Figyelt kérdés
Jó erős vagyok és sok szabad időm van, ezért szeretnék valami harcművészetet tanulni, de nem tudom melyik lenne a legjobb választás. Tudnátok nekem segíteni? Válaszokat köszönöm#önvédelem #harcművészetet
2012. szept. 15. 17:34
1/4 aikiboxer válasza:
Az a legjobb választás, amelyik közel van, jók az edzésidőpontok, szimpatikus az edző és az edzéstársak, és tetszik a próbaedzés.
Ütős-rúgósból: box, kick-box, thai box, savate.
Izmozósból: birkózás, judo, sambo, brazil jiu-jitsu
Csavargatósból: aikido, jiu jitsu, hapkido
Önvédelmi rendszereket (krav maga, defendo) valószínűleg csak akkor érdemes, ha mellette minimum bokszolsz.
Persze ez csak szubjektív véleményem, mindjárt jönnek a karatésok, taekwondosok, capoeirások, wing tsunosok. :)
2/4 anonim válasza:
Ezt meg mi főleg nem tudjuk, ha már Te sem.
Menj el különböző stílusú edzésekre, az első általában mindenhol ingyenes. Így kipróbálhatod magad és meglátod, melyik tetszik legjobban.
3/4 anonim válasza:
"Jó erős vagyok" és ezt miből következtetted ki? Hol laksz egyáltalán?-csak hogy tudjuk körülbelül mit ajánljunk. Miért szeretnél harcművészetet tanulni? ha versenyezni akarsz akkor inkább a küzdősportok felé orientálódj. ha nem akkor keres magadnak harcművészetet.
4/4 anonim válasza:
Ha úgy gondolod hogy "jó erős vagy" és a Karatéra is rákérdeztél akkor menj el Kyokushinozni vagy Ashihara karatéra :D Szerintem a karaték közül ez áll a legközelebb a "erősséghez".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!