Hogyan tartson ki a motivációm?
Egyrészt találj olyan mozgásformát, amit szeretsz csinálni, élvezed.
Másrészt jutalmazhatod magad, ha ez neked használ. Pl. ha szereted az édességet, csak edzés után engedd meg magadnak, és szabd meg a mennyiséget is.
Én egy darabig egy barátnőmmel azt csináltam, hogy megegyeztünk: heti 4 edzést kell tartani, és aki ennél kevesebbet edz, az kihagyott edzésekként x ft-ot fizet a másiknak.
Magamnak azt is csináltam, hogy ha egy hónapig nem hagytam ki edzést, megvettem magamnak valamit, amire már régen vágytam.
Közben sok cikket olvastam az edzés, mozgás egészségre gyakorolt hatásáról, így meggyőződésemmé vált, hogy ez szükséges. Illetve, közben egyszerűen megszerettem az edzést, bár ehhez kellett 2-3 hónap, az életem részévé vált, és érzem a pozitív hatásait, a fejlődést, ez most már elég motiváció, a többit már rég elhagytam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!