Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tartson ki a motivációm?

Hogyan tartson ki a motivációm?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék elkezdeni sportolni, pl futni,biciklizni vagy videókra edzeni és hiába keressek motivációt, hiába keressek tapasztalatokat, képeket, szövegeket ezzel kapcsolatban vagy bármi olyat ami motivációt hozz, nem kezdem el vagy elkezdem és egy hónapig se tartom… hogyan tartsak ki?

2021. júl. 12. 18:38
 1/5 anonim válasza:
80%
Követem, nekem is kevés ideig van meg sajnos.
2021. júl. 12. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
12%
Keress egy jó csajt aki összetöri a szíved. Utána irány a terem.
2021. júl. 12. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Akaraterő.
2021. júl. 12. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyrészt találj olyan mozgásformát, amit szeretsz csinálni, élvezed.

Másrészt jutalmazhatod magad, ha ez neked használ. Pl. ha szereted az édességet, csak edzés után engedd meg magadnak, és szabd meg a mennyiséget is.

Én egy darabig egy barátnőmmel azt csináltam, hogy megegyeztünk: heti 4 edzést kell tartani, és aki ennél kevesebbet edz, az kihagyott edzésekként x ft-ot fizet a másiknak.

Magamnak azt is csináltam, hogy ha egy hónapig nem hagytam ki edzést, megvettem magamnak valamit, amire már régen vágytam.

Közben sok cikket olvastam az edzés, mozgás egészségre gyakorolt hatásáról, így meggyőződésemmé vált, hogy ez szükséges. Illetve, közben egyszerűen megszerettem az edzést, bár ehhez kellett 2-3 hónap, az életem részévé vált, és érzem a pozitív hatásait, a fejlődést, ez most már elég motiváció, a többit már rég elhagytam :)

2021. júl. 12. 20:37
 5/5 anonim válasza:
Menj haverokkal és a mozgás után jutalmazd meg magad így mindíg jó élmény lessz és nem akarod majd abba hagyni
2021. júl. 13. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!