Mi motivált titeket az edzésre?
Figyelt kérdés
El akarok kezdeni edzeni rendesen viszont semmi motivációm. Mindig az első nap után feladom és ott is olyan vagyok, hogy kb 2 felülés után abbahagyom. És feladom.2021. márc. 10. 12:46
1/10 anonim válasza:
Megéri az edzést követő jóleső fáradtságért. Elégedett leszel, ha végigcsinálod.
2/10 anonim válasza:
Jobban tetsző külső, egészségesebb szervezet. Engem ezek motiválnak.
3/10 anonim válasza:
Jól akarok kinézni és egészséges akarok lenni. Téged ez nem motivál?
4/10 anonim válasza:
Versenyek, nem akarok beégni. Amikor nem versenyzel fontos, hogy olyan sportot kezdj el ahová szívesen visszajársz. Jó edző, csapattársak stb nagyszerű motiváció, hogy eljárj mozogni.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) és 14:07-es de persze, ezért is akarom elkezdeni de egyszerűen amint elkezdem úgy elmegy tőle a kedvem.
2021. márc. 10. 17:36
6/10 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy amikor te abbahagyod valaki folytatja es jobb lesz nalad. Ezt nem engedheted es csinalnod kell.
Engem ez motival.
Illetve hogy megmutassam magamnak hogy ki tudok lepni a komfortzonambol.
7/10 Metionin válasza:
A tükör. Nagyon nehezen jön rám súly, csak az marad meg tartósan amit izomban szedek fel, szóval ha nem akarok csont és bőr lenni akkor edzek.
A nyújtásban meg a balettban meg hogy mekkora király amikor meg tudok csinálni valamit amit addig nem, a fejlődés ahogy az ember egyre hardcoreabb módon tolja a spárgákat, azért motiváló :D
8/10 anonim válasza:
Engem az motivál, hogy az egyetem ahová megyek oda jó fizikum kell, és el kell érnem egy bizonyos szintet ahhoz, hogy bekerüljek, és bent maradjak.
A nyelvtanulàsban ugyanez motivál.
10/10 anonim válasza:
Leginkább az egészségem miatt. Meg jó dolog az, ha utánam néz egy-két leányzó. Pluszban jó látni egy-két volt osztálytárs tekintetét, akik állandóan csúfolódó megjegyzést tettek anno, amikor tényleg egy nyeszlett sz.r voltam. Ilyeneket, hogy csontkollekció, izomszag, kemény vagy, mint a kád széle. Most meg kb pillanatok alatt be tudnám csomagolni az összes ilyen kretént. Most se vagyok azért egy kétajtós szekrény, de nézd Bruce Lee-t. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!