Titeket mi motivál az edzésre?
csáó sziasztok. azt akarom kérdezni hogy titeket akik már több éve edzetek,m mi motivál még mindig az edzésre és hogyan oldjátok meg hogy lemenjetek a terembe mindig és mindig?
Engem2 éve hozott bele ebbe a világba Zyzz, több év depresszió után megláttam a kiutat. Sajnos mindig közbe jött valami és kb idén januártól tudtam tolni rendesen (látszódik már a fejjlődés) most azonban valahogy félre siklottam... voltak máskor is ilyen napok, olyankor mindig az volt hogy ha nem motivál kellőkép Zyzz meg az egész amiért elkezdtem akkor motiváltak a jó insta modellek, ha azok se akkor azok akik 10/3-as palik 10/10-es testtel (ne hogy már én ne csináljam meg) és ha az se akkor a terembe lévő jó hangulat és a haverok. Msot azonban picit elegem lett mindenből, ez a 2. hetem h kihagyom (elsőt pihenéskéoppem, most pedig mefgzásá és emiatt jövőhéten se tudok még menni) és igy nemtudom… most lehet közbe jön az is h szakitottunk barátnőmmel azonban azt akarom hogy jöjjön újra a lendület ami kihozz anno 2 éve is a sz.rból és toljam és gyerünk., válaszotokat előre is köszi. 16/f the legacy lives on us
A kitűzött céljaim és az hogy megtanultam élvezni magát az edzést, ami elszakít a hétköznapi lét problémáitól és egy "másodlagos" célt ad az életemnek.
Ha nem változtatsz a vonakodó hozzáállásodon, you're never gonna make it brah.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!