Hogyan gyűjtsek motivációt?
Figyelt kérdés
Eleinte mindig sok a motiváció az edzés részhez, aztán elkezdem, és még az első par percbe leállítom a videót, és abbahagyom.
Bár sikerült edzés nélkül is sokat fogynom, de még mindig van rajtam husi, és semmi formám nincsen. De megcsinálom az elején a nyújtásos videót (amibe amúgy ugyérzem meghalok, és sokról azt se tudom, hogy lehetséges fizikailag)
Aztán elkezdenék egy 15-20perces teljes testes videót, kezdőknek, de mar az elején kedvem lenne meghalni, és kikapcsolom a videót.
Szeretnék szép alakot, de nincs kitartásom az egészhez, és fizikailag képtelen vagyok megcsinálni egy csomó mozdulatot.
Segitsetek, ti hogyan gyűjtötök motivációt, kitartást?
(Kb 7kg plusz van rajtam) 21l
2021. márc. 26. 11:22
1/1 anonim válasza:
A nyujtas meg a torna am se fogyaszt. Szerezz edzotarsat menjetek futni meg kondiparkba. Kozbe persze figyelj az etrendre mert anelkul kb mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!