Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy szerezhetnék motivációt...

Hogy szerezhetnék motivációt az edzésehez?

Figyelt kérdés

Mindig elhatározom , hogy nekiállok edzeni , de van amikor elunom , vagy szimplán túl fáradt vagyok hozzá.

Hogy meríthetnék montivációt?(Honnan?)

2021. jan. 28. 06:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

HA van célod, akkor az motiváljon. Motiváció nem mindig van, de amikor van, akkor ki kell használni. Olyankor könnyű edzeni és beleadni mindent. Ilyenkor mindenki tud.

Akkor nehéz, ha nincs motiváció.

A lényeg, hogy legyen egy célod, ami neked fontos. Cél nélkül nem fog menni ilyen hozzáállással. Valamint nyilván, ha motiváció kérdése, akkor nem olyan fontos ez a bizonyos cél.

Néha nekem is van olyan, hogy semmi kedvem edzeni, nincs motiváció, csak otthon ülnék és filmeznék. Na igen, de van célom, ami nekem fontos, így olyankor is csinálom. Néha jön a motiváció, néha nem.

2021. jan. 28. 09:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Edzzünk együtt😉😊
2021. jan. 28. 10:07
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
ez olyan mint az Írás:az ihlet menet közben a munkafolyamat alatt jön meg-a nagy költőink világfi zeneszerzőnik is így tettek-tesznek!
2021. jan. 28. 11:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Amit a 2.válaszoló írt, az is működhet. Edzőtárssal lehet jobban megy az edzés (persze most ebben a helyzetben lehet nem előnyös).
2021. jan. 28. 13:15
 5/12 anonim ***** válasza:
10%

Ha úgy érzed alábbhagy a lelkesedés akkor meg kell pörgetned magad kicsit

Én reggeli inzulin szuri után bedobom a tirpla adag Thor + vitargomat. Ilyenkor nem lehet bírni vele, szana szét tépem a termet.

Kálmán

179cm

148kg

56cm kar

43 éves

Erőemelő

2021. jan. 28. 16:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Hééé Kálmán neked a Gazsi fiú a testvéred vagy a Géza?!?-az is szokott irogatni ide az a kis Pernahajder.....!!!!
2021. jan. 28. 16:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia 6os!

Gézával nyomjuk együtt 21 éve az golyó emelést

2021. jan. 28. 16:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Srácok ti erősek vagytok ám így-nekünk aktatológatóknak már csak a "két láb közti golyóemelgetés" megy.....
2021. jan. 28. 16:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerezz edzotarsat, nezz videokat. Vagy csak nezz tukorbe en utaltam h girnyo vagyok mindig bemotivalt meg ahogy lattam h fejlodok. De ha nem szereted magat a sulyzos edzest akkor nincs ertelme. Akkor keress mas sportot.
2021. jan. 28. 18:08
 10/12 anonim ***** válasza:
endurance sportokban társat keresek!!!
2021. jan. 28. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!