Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan legyen motivációm az...

Hogyan legyen motivációm az edzéshez?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

El szeretnék kezdeni edzeni. Sajnos, azt tapasztaltam, hogy egyik nap tökéletesen megcsinálom az edzést, viszont másnap pedig már nincs kedvem hozzá. Ez azért lehet mert nincs motivációm amiért csinálnám?

2021. márc. 17. 19:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Tűzz ki célokat. Az eleje nehéz amúgy, de ha belejössz, utána már megszokás és rutn elsz belőle. Terembe biztos találsz kis extra motivációt. :D
2021. márc. 17. 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Legyen többféle napra terved.

Nekem pl van futós vagy bringázós napom, általában olyankor amikor nincs kedvem semmihez. Viszont ha már ott vagyok, akkor már csak hazajövök valahogy.

Ez konditeremmel is meg egyébként.

Meg van tornázós napom, amikor mondjuk kinn zuhog az eső, csúszik, hideg van.

Az edzések menetét is váltogatni szoktam, pl mengézem, hogy X városrészben mi van, hova vezet az az utca ahova eddig nem kellett mennem a környéken.

Tornában pedig keresek különböző videókat, több edzőtől, több műfajban.

HIIT, ugrókótelezés, plank, súlyokkal bohóckodás, gumiszalag nap, hasizom, lábizom, karizom, hátizom napok, amikor ezekre fókuszálok.

Levezetésnek meg néha jóga, néha pilátesz, néha meg tai chi van.

2021. márc. 17. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!