Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá magam a futásra?

Hogyan vegyem rá magam a futásra?

Figyelt kérdés
Szóval nem igazán szeretek futni, de az állóképességem nagy lent van. Futás közben, már volt, hogy zenét hallgattam, de az se adta meg a lendületet. Van valami tipp? Tényleg nagyon kezdő vagyok, eddig 2× voltam futni. 16/F

2021. júl. 7. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Veled egykorú vagyok, rühellek futni, de hétfőn is voltam és ma is megyek. Nincs rá más módszer, csak felveszed a cipőt, elindulsz és kész. Ahogy látod a fejlődést, az nagyon fog motiválni :). (Meg engem még az is motivál, hogy nagyon szeretem a futócipőmet, szép is, kényelmes is, de csak akkor hordom, ha futni megyek :).)

Nem kell széthajtani magad, én is nagyon keveset bírok, pedig rendszeresen sportolok 6 éves korom óta. Van, akinek alapból jobban megy, és ez egy kicsit idegesítő is xD, de ahogy minden, ez is fejleszthető akaraterővel és kitartással :). (Mellesleg szerintem sokkal többet "ér" ugyanaz a táv vagy sebesség, ha valaki megdolgozik érte, mintha csak alapból kirázná a kisujjából, de nem fejleszti magát.)

2021. júl. 7. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Van hogy valamit egyszerűen nem szeretünk, találni kell akkor alternatívát rá. Én sokat futok, de van hogy semmi kedvem hozzá egy ideig, viszont mozogni akarok, így keresek más mozgási lehetőségeket: kosarazás, foci, kerékpározás, ugrókötelezés, lépcsőzés, különböző kardió gyakorlatok és így tovább.
2021. júl. 7. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszeresen futok, és imádok futni, de azt gondolom nem mindenkinek való. Pl. feleségem sem szeret, viszont sokat túrázunk, van hogy bicajozunk, illetve szeret úszni. Szóval ha nem szeretsz futni, szerintem inkább csinálj más erőnléti sportot.
2021. júl. 7. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Olvasgass min;l többet a futás jótékony hatásairól, akkor jobban átlátod hogy miért is csinálod
2021. júl. 8. 07:39
 5/5 Laura Horváth ***** válasza:
84%
Tűzz ki magadnak egy célt. Vagy olvasd el Tamás Rita könyvét. Hallgass futás közben podcastot.
2021. aug. 29. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!