Hatásos lehet a Danabol kúra?
Nos gondoltam,hogy a sok idétlen kúra után feldobok valami újat,méghozzá egy saját magamnak és saját magam által felvázolt kúrát.
a hozzáértő emberektől kérném hogy nézzenek rá és ha valamit kihagytam volna akkor szóljanak.
A kúrát és a részleteket az első hozzászólásomban írom meg.
Hozzávalók:
Danabol(250szem) zöld szív alakú cobra lab által gyártott(nincs belőle hamis,jó visszajelzősek,jó hatás,kezdőknél sem jelentkezett mellékhatás 4 szem mellet sem)
Stanozolol(10mgx100szem) Genesis vagy LA
Proviron(50szem)
Spiropent(100szem)
Gaspari Novedex XT 1 doboz(60szem)
PW-Power protein(4kg)
Peak-Whey fusion (1kg)
Scitec multi pro
Májvédő(javaslatokat várok)
A kúra:
Danabol Stanozolol Prviron
1. 2 szem/nap 0 fél szem/nap
2. 4 szem/nap (osztott szedés 2/3) 2xfél szem/nap
3. 4 szem/nap (osztott szedés 2/3) 2xfél szem/nap
4. 4 szem/nap (osztott szedés 2/3) 2xfél szem/nap
5. 4 szem/nap (osztott szedés 2/3) 2xfél szem/nap
6. 4 szem/nap (osztott szedés 2/3) 2xfél szem/nap
7. 3 szem/nap 2xfél szem/nap
8. 2 szem/nap fél szem/nap
9. 2 szem/nap fél szem/nap
10. 1 szem/nap fél szem/nap
PCT
Az utolsó danaboltol kezdve napi 1 spiro minden nap+1 6 szemig.Ez megy addig amíg nem fogy el
Tesztoszteron visszaállítás:
2 verzó:
1.Simán novedex a spiro mellett
2.Nolvadex 2szem/nap+clomid 2szem/nap(szintén jöhetnek javaslatok melyiket lenne érdemesebb).Illetve a provi is ki lesz egészítve pár szemmel
A stanozolol nem fog addig menni amíg leírtam,hanem amíg nem fogy el.
Fehérje 3-4g/tskg
A másik változat 8 hét 1-2-4-4-4-4-2-1 es danabol napi 1 provi a második héttől illetve a stano 1-2-2-2-3-3-1-1 es piramis
Levezetés ugyan az
1.Az edzésmúlt semmilyen formában nem függ össze 1 szteroid kúrával.esetleg annyiban hogy jobban hat
2.Oda van írva hogy 3-4g fehérje.Szerintem innen már leszűrheted a dolgot.
Bocsi az offért:
A blogra kíváncsi leszek majd jöhet a link. Sajnos ebben nem tudok segíteni de: gratulálok az első kérdésedhez :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!