Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Napi 20 perc tornával is...

Napi 20 perc tornával is elérhetek látványos változást ha vékony vagyok csak kicsit plötyi?

Figyelt kérdés

Csak így fejböl csinálom a gyakorlatokat amiket még annó ált. iskben meg gimiben csináltunk. Kb 20 db guggolás, 20 db hasprés/felülés, levegőbebiciklizés, kitörések, pár db női fekvő, nyújtózkodások, fenékre edzés amikor így négykézláb vagyok és oldalra emelgetem a lábam meg hátrafele ez is 20-20 db, vállkörzések, kis helyben futás meg ezekhez hasonló gyakorlatok.

Szóval ilyen nagyon alap nagyon minimális gyakorlatokat csinálok csak aztán majd szeretném növelni de vagy 6 éve nem mozogtam, csak túrázni szoktam.

2021. ápr. 20. 17:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
32%

8 aska.

Igazad van teljesen. Nagyon kemény munkával, és nagyon kemény diétával biztosan lemenne a kis pocak, de azt azért nem akarom, mert az már nem természetes, az már szenvedés, és úgyis visszajönne idővel.

Meg kell találni a megfelelő egyensúlyt, hogy mi a jó a testnek.

Ésszerű étkezés, és egy kellemes mozgás. Ez így akár évekig is tarható.

Az nem jó, amikor valaki 3 hónap alatt ad le 20 kilót, mert az nem természetes. Azt nem lehet sokáig tartani, csak kínlódva.

Annak már nincs értelme.

2021. ápr. 21. 13:54
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez így jó, tizenegyeske, akkor nincs kérdés. Ettől függetlenül, azért mert te ezt a jelenlegi tudásoddal nem tudod lejjebb adni, még nem jelenti, hogy nagyon szigorú diéta kéne hozzá. Az, hogy nem természetes, meg úgyis visszajönne baromság. Ha nem lenne természetes, akkor nem járkálna odakint megannyi lapos hasú idősebb korú ember. Sehol nem írtam, hogy 3 hónap alatt kell leadni húsz kilót. Az tényleg nem lenne természetes. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy teljesen rendben van, ha te már elégedett vagy az elért eredménnyel és nem akarsz tovább "fejlődni". De ez nem azt jelenti, hogy ennél többet csak szenvedéssel lehet elérni. Nincs ilyen, hogy egy bizonyos kor felett már természetes a pocak, mert akkor már nem lehet leadni.
2021. ápr. 21. 14:01
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Ezt csak azért mondod, mert te szerencsés vagy, és neked nincs.

Hidd el, hogy ez gének, és öröklődés, és a belek működése.

Nemrég láttam egy műsort, 2 ikerpárról szólt.

Együtt laktak, idősebbek már. 6 hónapig ugyanazt ették. Mennyiségre is.

Érdekes módon az egyik 6 hónap után 80 kg volt, a másik meg 95.

Mindent ugyanúgy csináltak.

Megállapították, hogy a belső bélflórák miatt.

Ez egy műsor volt, nem én találtam ki.

Na. Erre már te sem tudsz mit mondani igaz e?

2021. ápr. 21. 14:12
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Arra, hogy talán valahol, valamikor volt egy műsor, ahol ki tudja milyen tudományos szinten és körülmények között vizsgáltak két embert és erre amúgy semmilyen forrást nem mellékeltél? Nem, erre tényleg nem tudok mit mondani. :D

Ez egyébként csak az egyéni anyagcsere és kalória határ létezését bizonyítja, amelynek létezését sosem vitattam. Ettől függetlenül a kövérebb ikerpár is lehetett volna olyan testalkatú, mint a másik, maximum más étrenddel és több mozgással. Két külön dologról beszélsz. Ez nem bizonyítja, hogy egy bizonyos kor felett természetes, ha valakinek pocakja van és nem jelenti, hogy akinek nincs, az mazohista módjára hajtja magát és szenved a diétától.

2021. ápr. 21. 15:20
 15/21 anonim ***** válasza:
65%
En sokat edzek meg logok versenyzokkel, enis keszultem mar be szval ertek a dietahoz, edzeshez. Az exemen volt par kg ami engem nem zavart, de ot igen. Mindig azzal jott h o nemtud fogyni, mindent probalt mar evek alatt de hiaba, a szulei tesoja is ugyanez. Ezt orokolte.. blabla.. Meguntam.. irtam neki etrendet levittem edzeni, kapott edzestervet, kaja grammolva. 3 honap alatt -8kg... elerte almai alakjat.. na ennyit a genetikarol. Igaz h kivolt a kajatol meg az edzestol, de osszejott :)
2021. ápr. 22. 01:07
 16/21 anonim ***** válasza:
26%

Összejött. Ez nagyon jó.

De ha nem tartja magát ezután is "keresztre feszítve", sínylődve, akkor pillanatok alatt vissza is megy.

Na ennek meg mi értelme.

Lehet fogyni persze. Ha drasztikusan sanyargatod magad, akkor bármennyit.

Csak kérdés, hogy ennek van e értelme.

2021. ápr. 22. 10:35
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
1-2 hónap alatt nem lesz látványos változás, csak nagyon kicsi. 1-2 év kell hozzá. És nem 20 perc. de ha az elején csak ennyit bírsz, akkor oké, de később majd emeld a mennyiséget és a súlyokat.
2021. ápr. 22. 12:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és pihenőnapot is kell tartanod heti 1-2×

17es vagyok

2021. ápr. 22. 12:02
 19/21 A kérdező kommentje:
Hat őszintén bevallom, nekem ennyitől is izomlázam lesz! Igen most úgy döntöttem napról napra emelem kicsivel.
2021. ápr. 22. 12:02
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Ez pompás kicsi.👍

Ha izomlázad lett, az azért van, mert megdolgozottnak számít a tested.

Szabadulnak fel a latapadt izmok, szövetek,úgyhogy jó úton vagy.

Most egy darabig ezt szenvedésként éled meg, de pár hét és meglátod mennyire jól fogod magad érezni.

Az alvás, az egészség, meg minden egyébb.

Jó úton vagy kicsi, csak így tovább. 😃😄👍

Hajrá hajrá. Pusztuljon a zsír.

2021. ápr. 22. 12:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!