Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Otthoni edzés. Rosszul csináltam?

Otthoni edzés. Rosszul csináltam?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, elkezdtem itthon edzegetni, inkább feszesítő gyakorlatokat szeretnék végezni. Tegnap kb 1 órát edzettem (van 2 darab 2 kilós súlyzóm), főleg felkarra és mára eléggé fájnak a könyököm körüli izmok. Ez azt jelentené, hogy rosszul végeztem a gyakorlatokat?

Vagy a súlyok kezdésnek túl nehezek?

Vegyesen csináltam kar-váll-mell gyakorlatot, de a felkar helyett a könyököm körül kaptam izomlázat.

Bárki bármilyen tippet tud ebben a témában adni, nagyon szívesen fogadom! Szeretném mindenemet feszesíteni, és gondoltam ha van súlyzóm, akkor kar környékkel kezdek.

tegnap 17:34
 1/5 anonim válasza:
neem, ügyesen csinaltad :)
tegnap 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Kezdőként természetes az extrém izomláz. Ettől függetlenül persze lehet, hogy rosszul végzed a gyakorlatokat. Látatlanban nem tudjuk.
tegnap 18:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Aki már sokat edzett, valószínűleg tudja hogy egy jól elvégzett gyakorlat után hol és mit kell éreznie. Azért kérdeztem meg, hátha tudja valaki :)
tegnap 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, azt jelenti. És valöszínűleg a terheles is hirtelen sok volt.

Nem tudlak megnyugtatni, ez nem normális érzés.

tegnap 23:02
 5/5 anonim válasza:
Ha maga a könyököd fáj, tehát az izületnél, akkor az nem jó. Ha tricepszre is edzel akkor sem szabadna ott érezni. Esetleg nézz videókat hogy kell szabályosan :)
ma 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!