Működni fog az úgy együtt hogy kalória deficitbe vagyok mert kockás hasat szeretnék de nagyon izmos karokat és lábakat is szeretnék? Mert a kockás hashoz kalória deficit kell, az izmosodáshoz meg úgy olvastam hogy kalória többlet..
Szerintetek mit csináljak?
Már 4 hónapja edzek és kalória deficitbe vagyok, a kockás hasam már alakul és a karom és a lábam is sokkal izmosabb lett, de én még izmosabb szeretnék lenni, nem tudom hogyan működhetne a 2 együtt.
17/L
1 kg izom építéséhez 7000 kalóriára van szükség. Szerinted akkor működni fog? Aztán az 1 kg+ izom miatt nő a kalóriaszükségleted is.
Most a tested a rajtad lévő feleslegből próbál gazdálkodni, de ez elfogy majd. Szerintem egy lány szálkásítás közben pont akkora izomtömeget tud felszedni, ami még szép és arányos.
Az elején full kezdőként azért valamennyire lehetséges a kettő együtt, csak sokkal lassabban, 4 hónap edzés után meg főleg.
4: amilyen időközönként neked szimpatikus. Ha tömegelésnél tükörbe nézve azt mondod, hogy "fúj milyen zsíros a hasam", akkor célszerű deficitre átállni :) De azért havonta nem célszerű váltogatni, meg akkor amúgy is rossz az étrend ha 1-2hónap alatt olyan zsíros leszel, hogy mindenképpen szálkásítani kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!