Izomnövelés enyhe kalória deficit mellett?
Néha heti 2-3 futással leadtam 10 kilót. Izmosodni akarok de anélkül hogy visszahíznék. Sokszor hallottam hogy ezt lehetetlen, de sokat keresgéltem, rengeteg testépítő oldalon is azt írják hogy nem lehetetlen.
Fontosnak tartom leszögezni hogy nem ezt a nagyobb izomtömegű klasszikus "gyúrós" alakot akarom feltétlenül hanem egy ilyesmit:
A kérdésem az lenne hogy ebben az esetben az egyre fokozódó súlyzós edzések mellett mit ennétek, hogyan osztanátok fel az étrendetek?
Mert megmondom őszintén ilyen kemény tömegnövelésbe azért sem merek belemenni mert annyira nagyon félek hogy vissza fog menni egy halom zsír is az izom mellett, ami tudom velejárója, de mégis, most a jelenlegi formámban érzem magam a legjobban csak mondjuk kicsit több izommal magamon.
"Fontosnak tartom leszögezni hogy nem ezt a nagyobb izomtömegű klasszikus "gyúrós" alakot akarom feltétlenül hanem egy ilyesmit:"
Vigyázni kell ezzel a sporttal, mert csak azt veszed észre, hogy olyan nagy leszel ajtón nem férsz be.
Ami a képen van, az kb. semmi. 2 évesen voltam ekkora. Illetve max 2-3 hónap teljes testtel hozható...
Szóval gondolt át.
Úri pompa, üres konyha
AKinél nem lesz buksza, több pénze lesz
Akkor közeleg a világvége, ha se nem születik, se nem hal...
Olyna okos lesz az emberiség, hogy nem puskával lőnek...
----------------------------------------------------------------------------------------
TOPHIR HIRDETES
HIRMOST
Mi vagyunk Európa DNS-e. És európa legősibb népe nem fog tágítani akkor sem, ha egy Kalifátus szomszédságában kell harcolnia
Hazánk lehet a kereszténység utolsó "szigete"?
---------------------------------------------------------------------------------------------
100 leggazdagabb magyar: Tiborcz István is felkerült a lisára, 35 milliárd forint a vagyona
--------------------------------------------------------------------------------------------
Úgy értettem hogy nem akarok feltétlen rengeteg izmot pakolni magamra csak kb a képen látottra, midnne tiszteletem azoké akik ennél többet tudnak, bírnak akarnak, de nekem úgy érzem személy szerint nem is állna jól meg elégé alacsony 165 venti vagyok hozzá.
Igazából a célom vagy a tervem most az lenne, hogy több izomcsoportot megmozgatóü edzéseket végeznék egyelőre itthon mert életemben nem emeltem meg súlyt gyakorlatilag és vagy egész testeset, amennyiben pedig szükséges természetesen edzőterem, de nem akaork ott kezdeni, vidéken lakom, itt eléggé hogy is mondjam... ahogyan hallom itt nem olyan mint a klasszikus nagyvárosi edzőtermek plusz senki sincs akit ismerek persze ez most inkább amolyan "kifogás" ha nagyon ez kell a végső célhoz akkor ninsc apelláta, kibúvó!
Szóval ezek az edzések plusz vagy egy enyhe kalóriadefitices de sokkal több fehérjét tartalmazó étrend, vagy egy enyhe kalória pluszos, esetleg szinten tartó étrend mellé.
Mivel büdös életemben nem csináltam ilyet, csak olvasgatni, kérdezgetni tudtam a neten, de rengetegféle módszert mondtak kinek mi vált be szóval nehéz eligazodni, de ha van javaslatod vagy alakinek avlami jó tiőppre a helyzetemre, akkor jöhet kiegészítés vagy ha nagy baromságot írtam helyesbítsetek mivel totál kezdő vagyok.
#2 alapján azt hittem elment az eszed :DDDDDD
Nem lehetetlen. Figyelj a makróka (tölts le appot, grammozz, az sokat segít, ha hízékony vagy). Most hány kiló vagy? Mennyi a cél? Szorozd be 1,5-2-vel, annyi g fehérjét egyél, attól függ mennyire vagy aktív. CH-t, zsírt meg ésszel. Főleg lassan felszívódó CH-kat, zsírbokból csonthéjjasok jók, de vigyázz pl a dióval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!