Miért nem fogyok szerintetek?
Üdv!
A tanácsotokat szeretném kérni.
Mit gondoltok miért nem fogyok? Tudtommal a fogyáshoz kalória deficit kell, ami nekem bőven megvan. 176 cm és 77 kg vagyok, kb 20-25% testzsírral. 85kg-ról indultam és 77nél megakadtam. Szinte alig eszem. Itt most az ételek minőségébe ne menjünk bele mert tudom hogy szar, de a kalória deficit megvan, elvileg.
1. étkezés: 30g gabonapehely kb 1dl tejjel
2. 30g 90% lidl pulykamell sonka 3 db abonet "fürészpor"
3. 150 g sült csirkemell ( ált minimális étolaj (max 1 evőkanál) + 30-40g bulgur vagy köles / vagy rízs
4. 1 adag iso whey zero fehérje
5. 250g sovány tehéntúró mixelve 1db kis dobozos light joghurtal
6. kb 10-20 g mandula vagy mogyoró vagy tökmag
ehhez még hozzáadódik napi 1 kávé amibe belecsempészek egy db kockacukrot meg egy kiskanál tejport.
Üllő munkát végzek napi 8 órában. Heti 3x végzek súlyzós edzést ami kb 1 órát vesz igénybe, illetve heti 1x-2x (változó) ráülök a szobabiciklire tekerni egy órát ami a masina szerint 450-500 kcal. Voltam orvosnál, pajzsmiriggyel nincs gond, anyagcserém is jól működik ( napi 3x székelés ). Teljesen tanácstalan vagyok. Nyilván tisztában vagyok vele hogy nem teljesen patent a kajám, reggelit lehetne cserélni, mehetne zöldség, gyümölcs stb. Kicsit kellemetlen hogy a 46 kilós asszonypajtás többet eszik mint én, és mégsem fogyok. Van bármilyen tippetek? Be iktathatok még több kardiót, de ahhoz hogy ne legyek zsírdisznó legalább 60-65 kg-ra lekéne fogynom, és most ennyi kcal mellett nem fogyok, hogyan érem el a 65öt? :D
Ez tényleg kevés kalória egy felnőtt férfinek, főleg ha rendesen edzel mellette.
Vidd fel 2000-re, fogyassz több zöldséget, gyümölcsöt és alacsony glikémiás indexű szénhidrátokat, és érdemes lenne multivitamint, zsírsavat szedned mert ebből az étrendből teljesen hiányzik. A reggeliddel amúgy nincs baj, ha szereted a tojásrántottát az is mehetne mellé.
Súlyzós edzés miből áll? Összetett barbell és calisthenics gyakorlatok mennek, mik a számaid bennük? Jegyzed a fejlődést, vezetsz edzéstervet? Kardiót végzel, SS vagy HIIT?
Köszönöm a válaszokat, 3 éve voltam laborvizsgálaton akkor még normális volt a pajzsmirigy érték. Ma elmentem kértem beutalót vérvételre... majd áprilisban kiderül.
Létezik hogy 1200 kcal mellett nem fogyok, de ha felviszem 2000-re akkor megindul a fogyás? Én szerintem ennyitől ismét híznék. Gyümölcsöket nem eszem mert nem bírja a gyomrom a gyümölcscukrot. Vitaminok amiket szedek: myproteintől: alphamen, d3, c-vitamin, omega3. Heti 3 súlyzós edzés ( fekvenyomás, gugolás, fűrészelés, húzódzkodás, vállból nyomás, oldalemelés) nem tudom hogy van-e jelentősége fogyás szempontjából a számoknak. Kardio az szobabiciklin tekerés 1 óra heti 1x-2x intenzitásnál talán a gép által írt kcalt tudom írni ami változó ( 450-500)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!