Mi történik, ha egy NETFIT gyakorlatot nem tudok megcsinálni?
Nekem volt hasonló, ráadásul rendészetin. Mondtam a tanárnak, hogy lesérültem, most nem fog menni. Mondta, hogy oké, majd pótolom.
A régi tesztnél is volt hasonló, ott mondtam hogy fáj, de nem vészes. Ott megállapodtunk, hogy lenyomom, beírja ceruzával, majd következő órán meg csinálok egy rendeset.
Nincs ebből gond többnyire, ha nem úgy ismer, hogy lógni akarsz csak. Mikor egy másik fajta tesztet csináltunk, akkor fél perc alatt kellett 60at nyomni szabályosból, az is ment, minden téren maxot csináltam. Kötélmászáshoz is ha nem volt kedvem, akkor elnézte a tanár, ha nem csinálom.
Persze ott is megvolt a megállapodás, hogy ha nem megy láb nélkül fel és vissza, akkor 2db egyes. De ezzel soha nem volt gond, ebből is mindíg megvolt az ötös.
Szóval ha jól ismer a tanár és nem vagy problémás, ha szólsz megérti.
23:08 Köszi a választ!
Akkor remélem megérti, hiszen nem vagyok az a sunnyogós/lógós típus, hiszen mindent megcsináltam eddig amit meg kellett, még ha nem is olyan jól mint kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!