Nem bírom megcsinálni a gyakorlatokat, így mit mozogjak?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 170cm, 75 kg. Szeretnék fogyni és ehhez diétázom, viszont kellene mellé mozogni is valamit, hogy normálisan nézzek ki (most is tiszta löttyedt a testem, semmi izom nincsen rajtam). A neten kerestem különböző videókat, alkalmazásokat és konkrétan egyet sem bírtam megcsinálni... Még jóga sem ment, mert nem bírtam kitartani a pózokat. Gyorsan mozogni abszolút nem tudok, tehát jól le is voltam maradva az összesnél. Ugrálni sem tudok. Futni sem tudok. 3 éve mozogtam utoljára (akkor is csak a sulis tesi órán) és azóta egyáltalán semmit, sőt március óta a házat se nagyon hagyta el. Gondoltam, hogy így nehezen fog menni, de azért azt gondoltam, hogy legalább egy 15 perces edzés menni fog, de nem. Fáj és recseg ropog mindenem, lihegek, szédülök, minden bajom van közben.2020. júl. 6. 21:45
1/2 anonim válasza:
Kezdd rövid, kímélő "mamatornával". Nem szégyen az, a lényeg hogy az erőnlétednek megfelelő legyen. Később fokozatosan lehet majd növelni a terhelést, fog az menni.
2/2 anonim válasza:
Nyugi, az a baj, hogy nem elég jó videót találtál. Ideális esetben mondana hozzá olyan könnyítéseket, hogy még te is meg én is meg tudd csinálni, ne csak az, aki már amúgy is évek óta edz az adott stílusban.
A kismamatorna jó tipp, de ha kreatív vagy, te is kitalálhatsz könnyítéseket az egyes gyakorlatokhoz. Ahogy edződsz, egy idő után menni fog.
Ha a futás nem megy, akkor menj sétálni, gyalogolj minél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!